Hıçkırık

Hıçkırık
Dizi Türü:Dram
Yapımcı:
Yönetmen:Fırat Gürsoy
Senarist:Redife Zerener, Gökhan Korkusuz
Oyuncular:Sezgi Sena Akay ->
Barış Arda Hacıoğlu ->
Selçuk Özer ->
Kanal:Kanal D
Link:https://kanald.com.tr/hickirik
Puan:
6.4 / 10 | Oy: 449 | Yorum: 178
Hıçkırık Rating
09-03-2018710.75
08-03-2018730.78
07-03-2018740.67
06-03-2018670.83
Oy Dağılımı
Düzenle: AnketYarışmaTest
En İyi Diziler Tüm Diziler
Takip Listeme Ekle

Oy Ver

6.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Hıçkırık Oyuncuları

Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer, Nurseli İdiz

Hıçkırık Özeti

Kerime Nadir’in ünlü eseri Hıçkırık’tan diziye uyarlanan Hıçkırık dizisi Kanal D ekranlarında izleyenler ile buluşuyor. Başrollerinde Barış Arda Hacıoğlu, Nurseli İdiz, Sezgi Sena Akay ve Selçuk Özer’in yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Fırat Gürsoy yapıyor.

Hıçkırık Yorumları

<< önceki 28 yorumu göster
Hıçkırık Yorum nalan a ve kenan a bayılıyorum. engin i, perihan ı ve vesime yi de çok seviyırum. bunların hepsi çok güzel oynuyo. gel gelelim senaryo oldukça kopuk. montaj hataları var. ve topluma örnek açısından kötü örnekler fazla.yani bir doktor nasıl katil ve piskopat ruhlu olur? kendisinden hamile kalan bir kadını öldürürür neden? ve seviyorum dediği kadını ona yakınlaşsın diye hasta eder verdiği ilaçlarla. bu nasıl bir örnektir. bunun gibi bir sürü kötülük var senaryo da. seneler önce hülya koçyiğit ve ediz hun un çektiği hıçkırık ile ve kitabı ile alakası yok senaryonun. zaten kerime nadir o yıllarda bu kadar kötülüğü hayal bile edemezdi. neyse senaryoya el atarlarsa oyuncular gündüz dizisine göre oldukça fazla zaten belki tutar

13-02-2018 11:42 !! ++

Hıçkırık Yorum dizinin tek ilgi çekici kişisi genç oyunculardan sezgi akay.çok beğeniyorum oyunculuğunu çok samimi.daha önceki dizisi de aynıydı. hep ağla hep ağla. doğru düzgün kendini göstereceği bir gençlik projesinde oynamalı.neden böyle bir projenin içinde anlamadım.çok daha güzel yerleri hakediyor. inşallah dizi biter ve onu doğru düzgün akıllı bir proje de izleriz.

14-02-2018 15:56 !! ++

Hıçkırık Yorum bugünkü bölüm çok güzeldi. nalan ah nalan vazgeç şu kötü adam ilhami den.ayrıca çok beğeniyorum nalanı hem çok güzel ve asil hem instagramdan gördüğüm kadarıyla yaşantısı ve verdiği pozlar çok düzgün ve çok iyi oyuncu. maşallah.allah yolunu açık etsin

16-02-2018 16:04 !! ++

Hıçkırık Yorum kanan&nalan.iyi bir çift. senaryodaki bir sürü saçmalıklara rağmen ikisi için izliyorum diziyi.

19-02-2018 12:12 !! ++

Hıçkırık Yorum stres olmak ve üzülmek isteyen isteyen izleyiciler için uygun bir dizi. insanda baş ağrısı yaratıyor!

21-02-2018 16:36 !! ++

Hıçkırık Yorum kenan ve nalan birlikte herşeyi başaracaklar. hikayenin romantik komediye dönüşmesi halinde, yıllarca yurtiçinde ve yurtdışında çok başarılı olacak.
iyi şanslar diliyoruz.
bundan sonra, ilhami sürekli olarak komik durumlara düşecek. defalarca tutuklanacak, aciz ve fakir olacak. hayalimiz böyle. başarılar dileriz.

27-02-2018 10:00 !! ++

Hıçkırık Yorum bu ne döndürüp döndürup ayni sahneleri gösteriyolar bir bölümü önceki çekimlerle bitirdiler iyice baydınız seyirciyle dalgamı geciyorsunuz yeter verecekseniz doğru durust verin diziyi bizim vaktimizi boşa harcatmayın senaristtt

28-02-2018 15:39 !! ++

Hıçkırık Yorum 43.cü bölümün hikayesi zayıf. lütfen biraz özen gösterirmisiniz. 28/02/2018 günü yayınlandı.
kenan, nalan’ı , hastaneye götürecek. ilhami’nin suçları ortaya çıkacak.
nalan”da ur olmadığı ve ilhami’nin verdiği ilaçların, nalan’ı zehirlediği anlaşılacak. ilhami’nin sürünme zamanı başlayacak.

28-02-2018 16:43 !! ++

Hıçkırık Yorum yalancının mumu yatsıya kadar yanar. zaten ur yalanı artık kabak tadı verdi. nalan gibi çok zeki birisi, bu yalanı açığa çıkarmakta geç bile kaldı.
nalan’ın, ilhami’nin çok kötü bir karakter olduğunu anlamasının zamanı geldi.
ilhami’nin başka olaylar çıkarmasını bekliyoruz. azmi de boş durmaz.
ancak, nalan ve kenan , bundan sonra kötülere karşı hep galip gelecekler. hayatın, mücadeleler gerektirdiğini biliyorlar. herkese güzel ve öğretici örnekler verecekler. kötüler artık komik ve maskara olarak hep yenilecekler. hikaye ve senaryo, romantik komedi olarak devam etmelidir. izleyiciler olarak böyle diliyoruz. izleyicileri üzmek marifet değildir. herkesin yüzü gülsün. teşekkürler

01-03-2018 16:04 !! ++

Hıçkırık Yorum “çocuklar duymasın” dizisinin değişik bir versiyonu olarak, romantik komedi sınıfında çok başarılı hikayeler şeklinde, bu dizinin uzun soluklu devam etmesi mümkün. çünkü, oyuncuları herkes çok sevdi. ancak, hikaye ve senaryo yazanların çok çaba göstermeleri şart. başarılar diliyoruz.

02-03-2018 04:43 !! ++

Hıçkırık Yorum ya ben sevmedim diziyi. zeynep basrole yakismamis:/
diziyi arada izliyorum. guzel dizi seyredilebilir ama efsane de degil maalesef😞😟 hayat ve nalan ne zaman kardes olduklarini ogrenecekleri merak konusu. insallah gunluk dizi diye cok siradanlaşdirilmaz. unutma beni ve beni affet gibi olupta biktirmayin. herseyin bir yeri ve tadi var. bunuda tadinda birakin ve diziye yeni oyuncular alin.
#hickirik❤

CaNSeL • 02-03-2018 07:54 !! ++

Hıçkırık Yorum artık nalan kenanı mutlu olsun istiyoruz

02-03-2018 10:09 !! ++

Hıçkırık Yorum nalan’ın, ilhami ile gitmesi, hazmı mümkün olmayan, çok sert bir hareket. hikaye yazarı demekki izleyici yorumlarını hiç okumuyor. izleyicilerin dilek ve beklentilerini hiçe sayıyor. reytingler düşecek.

03-03-2018 02:03 !! ++

Hıçkırık Yorum azmi bey, ilhami’nin çok mikrop olduğunu anladı. azmi isterse, ilhami problemini kökten çözer. aksi halde, azmi ve kızı , cehennemi yaşayacaklar. herkesin anladığı bu durumu, azmi’nin anlamaması için gerizekalı olması lazım. yada, hikayeci ve senaristlerin çok saf olmaları gerekiyor. veya izleyicileri saf sanmaları lazım.

03-03-2018 20:41 !! ++

Hıçkırık Yorum senaryodaki çelişki ve kusurlara bakarmısınız:
gelin odası ile çıkış arasında on adımlık tek koridor var. koridorda kenan bekliyor, ancak, ilhami’nin odaya girişini ve çıkışını görmedi. nalan’ın çiçeği alması iki dakika sürer. uzun süre kenan’ı bekletti;kenan, merak edip , iki adım mesafedeki odaya bakmadı. nalan, çiçeği odada unutmasaydı, kenan’la nikahı kıyılacaktı. yani, ilhami’nin planı çok saçmaydı. azmi 25 sene önce suç işlemiş. bu sürede üç defa genel af kanunu çıktı. yani, azmi affa uğradı. hukukçu nalan bunu biliyor. azmi, belki meşru müdafaa durumundaydı. nalan, hiç araştırma yapmadan, babasına ve avukatına danışmadan, kendisini ilaçla zehirlediğini bildiği yalancı ve sahtekar bildiği ilhami ‘ye hemen inandı ve hemen ilhami ile beraber , ilhami’nin evine yerleşti. hiç araştırma yapmadı. çok hayati ve çok önemli konuda, nalan’ın böyle davranması mümkün değil. nikah salonunda, nalan’ın tehdit altında, ilhami ile gittiği çok belliyken, kenan’ın seyirci kalması çok saçma. kenan’ın, otomobilini yakması da saçma. türkiye’de hikaye yazarı veya senarist kıtlığı yok. çocuk hikayeleri bile bu kadar mantıksız değil.

05-03-2018 18:07 !! ++

Hıçkırık Yorum kenan adam olsa nikah masasindan nalan ı goturen ilhamiyi kesmesi lazim

05-03-2018 21:53 !! ++

Hıçkırık Yorum nalan bu kadar salak olmak zorunda mı? nasıl , bırde hukuk okumuş çok saçma

06-03-2018 10:26 !! ++

Hıçkırık Yorum diziden ayrilan burhan iyidi ben onun icin izliyordum diziyi

07-03-2018 10:02 !! ++

Hıçkırık Yorum türk filminde hıçkırık ve son hickirik filimler vardı

07-03-2018 10:25 !! ++

Hıçkırık Yorum izleyicilerin arzuları şöyle:
düşmanları çok olan ilhami’yi, meçhul birisi öldürür. kenan’la nalan evlenir. dizinin hikayesi romantik komedi olarak türkíye ‘de ve yurtdışında yıllarca sürer. zaten , bu dizinin hikayesinin hıçkırık romanıyla ilgisi kalmadı. dizinin adı değişmelidir.
izleyicilerin genel arzuları böyle.
bu dizinin şirket yöneticilerinin dikkatlerine önemle sunariz.

07-03-2018 16:10 !! ++

Hıçkırık Yorum kutsi’nin verdiği bilgiye göre:
nalan’ın annesi , kenan’ın babasına aşıktı. azmi, kenan’ın babasını öldürdü. nalan’ın annesine zorla sahip oldu. nalan’ın annesi, azmi’nin çok kötü baskıları ve darpları sonucunda genç yaşta öldü. şimdi ilhami, benzer şeyleri nalan’a yapıyor. nalan, annesinin kaderini yaşıyor.
yani; hikayenin yazarına göre, her zaman kötü insanlar kazanır.
topluma verilen mesaj çok yanlış. yasaya ve kamu menfaatine aykırı. gençlere çok kötü örnek! tv kanalının, böyle dizileri yayınlamaması gerekir.

08-03-2018 12:38 !! ++

Hıçkırık Yorum dizi bitti. ilhami, iki sevgilisini ve bir bebeği öldürdü. nalan’a , kasten yanlış ilaçlar içirdi;kendi hastanesinde ve başka hastanede sahte mr raporları kullandı. masum kenan’ı tutuklattı ve basına yalan bilgiler vererek azmi’nin şirketini büyük zarara uğrattı. cinayet yardımcısı hapiste ve öldürdüğü kadının kanlı eşarbı perihan’da. bu eşarpta, ilhami’nin kanı var. araştırılsa, başka suçları da ortaya dökülecekti. tüm bunlara rağmen, ilhami hiç ceza almadı ve tüm istediklerini elde etti. genel yayın yapan tv kanalı ile topluma bu mesajların verilmesi yasaya aykırıdır, suçtur. suçluların kazandığı ve ceza almadıklarının , bu şekilde reklamı yapılamaz.

09-03-2018 16:20 !! ++

Hıçkırık Yorum bu dizide finalden çok dizinin asil bölümleri bundan sonra başlayacak havasi vardi finalle hiç bir ilgisi alakasi yok çok saçma bu resmen dizi izleyenlerine büyük ayip
jadi dizimiz için kampanya oluşturalım yoğun talepte bulhnalım dizi devam etsin diye dizide daha her şey yeni başlayacakken bu kadar dizinin etmesi gerekir yoğun talepte bulunjrsak bi ümit olumlu sonuç alabiliriz
doğru neden dizi devam etsin hepimiz bir olup kampanya başlatmıyoruz hafi el ele vetelim dizi frvam etsin çabalayalım azıl heyecanlı bölümler daha yeni başlıyor zaten bunu dizinin son bölümünfefd gördük kenanın şirketr ortak olmazı nalandan ilhamidrn intikam almak için geri dönmesi hepsi adıl şimdii heyecanlı bölümler dizini devam etmesi için kampanya yapalım yoğun talebimizi isteğimizi oluşturalım
hadi diziye devam diyelim sesimizi duyaralım zaten bu final çok saçma

10-03-2018 23:47 !! ++

Hıçkırık Yorum izleyicilerin burada defalarca yazmalarına rağmen ilhami hapise girmedi. hiçbir ceza almadı. izleyiciler, senaristlere isyan ettiler. dram istemediler. zaten, romanla alakası kalmadı. “kiralık aşk” veya “çocuklar duymasın” veya “aşk laftan anlamaz” benzeri devam edebilirdi. ilhami’nin hep kazanmasına, izleyiciler katlanamadı. izleyicilerin yorumları, hiç dikkate alınmazsa sonuç böyle olur. hikaye ve senaryo kalitesiz ve akıl dışı. romantik komediye dönüşürse ve bunun çok reklamı yapılırsa, tekrar başlamasını isteriz. dizinin adı değişmeli. oyuncular çok iyiler. bu şekilde çok başarılı olacaktır. izleyicilerin zaten kendi sıkıntıları yetiyor, dizi izlerken hoş vakit geçirmek istiyorlar.
dizi şirketinin değerlendirmesine sunulur.
lütfen sağlıklı anketler yaparmısınız. teşekkürler, selamlar
sayın dizi şirketi yetkilileri;
izleyiciler sizin dostlarınızdır. lütfen izleyicilerin yorumlarını dikkate alıp, değerlendirirmisiniz. başarılar dileriz.

11-03-2018 13:25 !! ++

Hıçkırık Yorum izleyiciler sizden romantik komedi istiyorlar. siz dram satmak istiyorsunuz. arz ve talep farklı. doğal olarak reyting düşük oluyor. lütfen dizinin adını ve içeriğini değiştirin. reyting iyi olur. izleyicilere istediklerini verirseniz herkes mutlu olur. ozaman bu diziyi akşamları yayınlarsınız. inanmıyorsanız , anket yapınız. çünkü hikaye hariç, herşey iyi. hoşçakalın.

12-03-2018 02:49 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık devam etmeli çünkü dizi bitmedi kanal d sadece kendi kanalında bitirdi devam etme ihtimali var dizi kaldığı yerden yani 51.bölümünfen itibaren drvam etmeli birsel filme sesleniyorum bu dizi devam dizide yapılacak daha çok şey var ortaya çıkmamış sırlar var kenanın intiksmı var üstelik dizi asıl heyecanlı bölümlerin bundan sonra olacağını gösterdi

12-03-2018 10:42 !! ++

Hıçkırık Yorum çok anlamsız olmuş final yapmanız en azından bir hafta daha sürdürüp hayatın babasını öğrenmesini doktorun cinayeti ortaya çıkması ve kenarda babasının neden öldürüldügünü öğrenmesi gerekirdi bence 😡

12-03-2018 14:45 !! ++

Hıçkırık Yorum değerli hikayeci ve senarist;
herkes, kenan ve nalan’ın güzel ve saygın aşkı için bu diziye bakıyordu.
nalan’ı, ilhami ile evlendirip, bu güzel ve saygın aşkın ortasına becerdiniz.
böyle fahiş hatalar yaparsanız, izleyicileri kaçırırsınız. azıcık akıllı olun.

12-03-2018 15:23 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık hıçkırık hıçkırık dizimiz devam etmeli neden hiç kimse bu dizinin devam etmesi için uğraşmıyor madem fevam diyorsunuz öyleyse bu dizimizi devam ettirmeleri için uğraşalım yapımcıya ulaşalım ikna edelim gerekirse devam etmesi için kampanya oluşturalım yoğun talepte bulunalım hıçkırık dizimizin kaldığı yerden devam etmesi için bu dizi devam etmeli çünkü daha herşey yeni başlıyor asıl heyecanlı bölümler bundan sonra gelecek kenanın ilhamiden alaccağı intikam ve sırlar ama bunun çabalamamız lazım hadi durmayalım hıçkırık dizimiz için harekete geçelim vakit kaybetmeden eğer yapımcıyla görüşüp dizimizi devam ettirin diyebilirsek bunun için çaba sarfedersek istediğimiz olacak ve dizi nadılki heyecanlı yerde bittiyse otdan devam edecek 50.bölüm sonu olarak bitti 51.olarak devam edecek hıçkırık dizi sevenleri ve izleyenleri olarak bunu yapalım sezimizi duyuralım

13-03-2018 11:44 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz hıçkırık devam etmeli sizlerden ricam çabalıyalı lütfen

13-03-2018 14:41 !! ++

Hıçkırık Yorum sayın yapımcı şirket yetkilisi ve sayın kanal d yetkilisi,
izleyicilerin sizden bir ricası var,
lütfen buraya açıklama yazarmısınız.
böylece, hakkınızdaki dedikodu ve suçlamaların doğrusunu öğrenmiş oluruz!
teşekkürler, selamlar

13-03-2018 15:41 !! ++

Hıçkırık Yorum ilhami ağır ceza almalı. hapse düşmelidir.veya, bir başka düşmanı ilhami’yi yok etmeli. kenan ve nalan evlensin. dizinin adı değişsin. romantik komedi olsun. böylece uzun zaman yayında kalır. teşekkürler. dizi buşekilde devam etsin. başarılı olacağına inanıyoruz. teşekkürler;

14-03-2018 02:00 !! ++

Hıçkırık Yorum çoğu insan yeni izliyordu bence hata yaptı şimdi bitirmeseydi

15-03-2018 15:36 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizisi , yeni dizi ismiyle yeniden, başka kanalda başlayacak!

15-03-2018 18:06 !! ++

Hıçkırık Yorum doğru mu bu gerçekten devam edecekmi

16-03-2018 12:14 !! ++

Hıçkırık Yorum romantik komedi olarak devam ederse süper olur.

16-03-2018 14:39 !! ++

Hıçkırık Yorum bu kadar düşük reytinglerle nasıl devam ediyo bu dizi yaaa final yapsın eskiden ne güzel bu diziden önce arka sokaklar vardı şimdi arka sokakların yayın süresinden kesmişler final yapsın

17-03-2018 10:47 !! ++

Hıçkırık Yorum hiçkirik dizimiz başka kanalda kaldiği yerden devam etse ne olur sanki bu kadar zormu devam dtmek anlamiyorum

17-03-2018 20:19 !! ++

Hıçkırık Yorum yüksek reyting istiyorsanız, romantik komedi olarak devam edersiniz. dizinin adı değişmeli. mesela:”kalbin bende emanet “.
zaten, “hıçkırık “ romanı ile benzerliği kalmadı.
başarılar dileriz.

18-03-2018 00:09 !! ++

Hıçkırık Yorum evet gerçekten de dizimizin ismi değişse belki dahs çok izlenir lslbim sana emanet çok güzel olur zaten şarkıda ds geçtiği gibi diziye uygun bir isim bu sayede reytingleri de artar hıçkırık zaten roman izmi dizinin romanla fa bbir ilgisi kalmaxığına göre neden olmasın hatta çok dahs iyi olur fizimiz bu isimle kaldığı yerden devam etse ne güzel olur
peki dizi miz başka kanalda devam edecekmi gerçekten gerçekten böyle bir şey varmı eğer olsa o kadar güzel olurkii inşallah doğrudur

18-03-2018 03:03 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizimiz gerçekten devsm etse yemi ismide kalbin bende emanet olda sonuçta hıçkırık bir roman ismi dizinin zaten romanla bir ilgisi kalmsmıştı dizi normal bir aşk hikayesini anlatan bir dizi haline gelmiştikenan ve nalan aşkı dizimiz farklı bir kanalda kslbin bende kslfı olstak devsm etse ne olu o zaman dizi daha çok izlenir hale gelir dizinin yapımcısı sevgi birselde böyle düşünse ve dizimize drvam etse

18-03-2018 09:54 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizimiz yeni ismiyle başka kanslda devam edermi gerçekten

18-03-2018 10:32 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizimiz yeni dizi ismiyle gerçekten başka kanalda devam efecekmi yokda bu sadece bir duyummu

18-03-2018 14:47 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizisi yeter ki devam etsin isterse idmide değişssin farkedermi

18-03-2018 19:56 !! ++

Hıçkırık Yorum sayın kanal-d yetkilileri;
hıçkırık dizisi devam edecekmi?
bu konuda, inceleme veya anket yaptıracakmısınız?
genel kanaat şöyle;
romantik komedi olarak devam ederse,
çok reyting alır.
dizinin adı değişmelidir.
lütfen, cevabınız bekleniyor!

18-03-2018 20:00 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık başka kanalda kaldığı yerden devam etse ne olur dsnki

19-03-2018 10:39 !! ++

Hıçkırık Yorum romantik komedi olarak akşamları yayınlansa yüksek reyting alır. gündüz reyting az olur. çünkü akşamları beyler de izler. başarılar diliyoruz.

20-03-2018 02:42 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizimiz başka kanalda derken devammı edecek

20-03-2018 21:02 !! ++

Hıçkırık Yorum sayın kanal d ve sayın birsel film yetkilileri,
lütfen izleyicilere bir açıklama yazarmısınız!
lütfen
teşekkürler

21-03-2018 10:03 !! ++

Hıçkırık Yorum ya neden bitti acaba. en azından kenan ailesini bulsaydim. azmi hayatın kızı olduğunu ogrenseydi ya:(

CaNSeL • 21-03-2018 13:03 !! ++

Hıçkırık Yorum akşamları yayınlansa izleyicileri çok olur.
pazartesi,çarşamba veya cuma günleri tercih edilmeli.
çünkü, izleyicileri, diğer dizileri yarım bırakıp, yeni diziye bakmazlar.
takdir sizin.
hoşçakalın

21-03-2018 14:57 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dzimiz devam etsin yeterki isterse ismide değişsin farkedermi mesela roman olarak değilde bir aşk hikayesini anlatan günlük bir dizi olabilir zaten o zaman isminin hıçkırık olmasının bir anlamı olmaz hıçkırık zaten bir roman ismi fizininde romanla bir ilgisi kalmdığına göre isminide değiştirebilirler o zaman dizimizin reytingleri daha çok olur

23-03-2018 11:15 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık devam etsin dizimiz kaldığı yerden devam etsin mantıklı olan bu dizimiz yçsoru işaretleri ile yarım kaldı

24-03-2018 09:28 !! ++

Hıçkırık Yorum izleyicilerin yorumları dikkate alınsaydı, erken final olmazdı. genel anket yapılırsa, doğrusu anlaşılır ve yanlışlar tekrarlanmaz. bu çok önemli!
dramın tutması nadirdir. uzun süre kötü kişiler galip olmamalı. kısa sürelerde olur. çünkü, izleyicilerin morali bozulur. dizi antipatik olur.

24-03-2018 14:22 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizimizle adını sen koy gibi kaldığı yerden devam etse ne olur dizimiz final olmadı daha final bölümü bile ortada yoktu bile dizimiz devam etmeli izleyiciye bu yapılmaz üstelik dizimiz tamam hersey yeni başlayacakkendi bu haksızlığa gelin hepimize dur diyelim dizinin izleyenleri sevenleri olarak birsel film yapimcisi sevgi birseyler ulaşabilirsiniz sesimizi duyurulalım dizimiz devam etmesi için dilimiz yarıda kalmasın bu kadar soru işareti varken cabaliyalim

24-03-2018 17:36 !! ++

Hıçkırık Yorum şimdiye kadar hiçbir dizinin erken finaline,
izleyicilerin böylesine yoğun ve candan karşı durmaları ve itiraz isyanları görülmedi.
birsel film şirketi yönetiminin, bu konuda gereğini yapması bekleniyor!
olumlu gayretlerinizi bekliyoruz. başarılar ve iyi haberler dileriz.

25-03-2018 02:02 !! ++

Hıçkırık Yorum evet izleyiciler olarak dizimizin devam etmesini istiyoruz birsel yapımdan dizimiz bir sürü soru işareti ile kaldı daha hiç biir şey cözülmexi hiç bir sır ortaya çıkmadı yarım kaldı dizimiz üstelikte dizi yamfa heyecanlı bölümleri gelecekken izleyiciye bu yapılmaz dizimiz kaldığı yerden devam etmeli bu dizide daha çözülecek çok oşay yapılacak çok şey var kenanın intikamı daha yeni başladı hem kenan daha bir ailesi olduğundan bile habersiz kenan bir ailesi olduğunu öğrenecek onları bulacaktı sonra nalnın ilhami ile evlenmesi nin nedeni ortaya çıkacaktı kenan nalann niye böyle bişey yaptığını öğtenecekti sonta azminin nalana kenanın babadı hakkınfa söylediği yalan nalan bir gün babadının yalsn söylediğini öğrenecekti vesime nin hayat la ilgili sırrı hayatın gerçek babasının azmi olması ve azminin bir gün hayatın kendi kızı olduğunj öğrenme di nalanla kardeş olmaları faha sonra enginin bir karaoşulları olmadığı perihanın yıllarca bu gerçeği herkes ten daklamış olmadı ve enginin gerçek babası ortaya çıkacaktı ilhaöinin sedayı hamile bırakıp ölfürmesi duçu kenanın üzerine yıkma sı bütün bunlar hepsi soru işareti olarak kaldı dizinin devam etmesi gerekir dizinin bu şekilde bitmesi çok saçma hemde dizide hiç doru vevabınk bulma ışken yapımcı sevgi birsele burfan sesleniyorum dizimizin devamını istiyoruz izleyici nin bunu isteme hskkı vat sizden dizimiz kaldığı yerden devam etmeli

26-03-2018 11:20 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz hıçkırık devam etmeli

26-03-2018 12:04 !! ++

Hıçkırık Yorum sayın birsel film yetkilileri,
lütfen açıklama yazarmısınız.
izleyicileriniz sizi bekliyorlar.
teşekkürler

27-03-2018 12:09 !! ++

Hıçkırık Yorum bu diziye emeği geçen herkes çok başarılı idi.
ancak, hikayeyi yazanların yetenekleri yetersizdi.
normal veya iyi hikaye yazarı bulmak zor değil.
kanal-d olmuyorsa, başka kanal da olur.
lütfen, izleyicileri iyice soğutmadan, ve başka engeller çoğalmadan,bu diziyi başlatırmısınız. yüksek reyting olması için dizinin adı değişmeli ve hikayesi dram olmamalı. başarılar dileriz.
isterseniz hikaye yazarı buluruz.
işinize karışmak istediğimizi sanmayın. sadece iyiniyetliyiz. çok emek ve çok masraf yapıldı. telafi imkanları var. herşey ziyan olmasın.
hoşçakalın

28-03-2018 22:35 !! ++

Hıçkırık Yorum hani hıçkırık dizisi yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlsyacaktı ne oldu doğrumu drğilmi

30-03-2018 19:02 !! ++

Hıçkırık Yorum alınan duyuma göre, çalışma ve görüşmeler devam ediyor. yakında açıklama bekliyoruz.

02-04-2018 18:55 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimi, hıçkırık devam edecek mi

02-04-2018 21:05 !! ++

Hıçkırık Yorum kanal d ye mesaj atalım hıçkırık dizimizi kaldığı yerden tekrar başlatması iiçin lütfen bunu herkes yapsın belki işeyarar

03-04-2018 11:59 !! ++

Hıçkırık Yorum sayın kanal d ve sayın birsel film;
lütfen diziyi yayına koyarmısınız.
lütfen dizinin adı değişip, romantik komedi olarak devam ederse, çok seviniriz. teşekkürler

03-04-2018 15:57 !! ++

Hıçkırık Yorum gelin hep beraber kanal d ve birsel yapıma karşı kampanya oluşturalım dizimiz hıçkırığın devam etmesi için kanal d ve birsel film şirketine karşı birlikte hareket edelim dizimiz soru işaretleri ile yarıda kalmasın dizimiz devam edebilir yeterki birlik olup dizimizin devam etmesi ni ne kadar çok istediğimizi gösterelim kenanla nalan aşkını izlemeye devam edelim kenanın bir gün ailesini kız kardeşini bulmazı kenanın bundann sonra yapacaklarını intikamını ve dizideki sırların bir bir ortaya çıkmasını izleyelim bunun için lütfen dizimizin kaldığı yerden devam etmesi için elimizden geleni yapalım

03-04-2018 18:40 !! ++

Hıçkırık Yorum hepimiz diziöixin kaldiği yerden devam etmesini istiyoruz öyle değilmi gelin o zaman dizimiz devam etsin diyd rl elr verelim kanal d ye ve birsrl yapim şirketi ne dizimizin devam etmesi için onlara tepkimizi gösterelim çaba harcayalım öyle uzaktan istemekle olmuyor gerekirse kanal d binasına gidip orda tepkimizi dile geyirrelim yapımcı sevgi birsele ksrşıda tepkimizi gösterelim dizimizi devamını istediğimizi defalarca haykıralım hadi hep beraber uğğraşşalım dizimşzi kaldığı yerden devam etmesi için eğer böyle yaparsak dizimiz eskisi devam edecektir

04-04-2018 19:07 !! ++

Hıçkırık Yorum nr olur sanki hiçkirik dizimiz kaldiği yerden devam etse bu kadar zormu istediğimiz neden imkansizi istiyormuşuz gibi davrsniyorlar
hıçkırık dizisi yeni dizi ismiyle başka kanalda başlayacak diyorsunuz ya dizimiz kaldığı yerden devam etmeyecekmi

05-04-2018 15:12 !! ++

Hıçkırık Yorum devam edeceği için , bu yorum sayfası devam ediyor.

05-04-2018 17:48 !! ++

Hıçkırık Yorum birsel film şirketi yetkililerine başarılar dileriz
los angeles ‘den sevgiler ve selamlar.
irvine,bandana; ca

08-04-2018 15:54 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimizin devamı nite gelmiyor kanal d kendi kanalında bitirdi diye devam etmeyecekmi

11-04-2018 20:27 !! ++

Hıçkırık Yorum ya dizimiz kaldığı yerden devam etmeyecekmi dizimiz bu kadar soru işareti ile kalmışken nasıl devam etmez

17-04-2018 17:39 !! ++

Hıçkırık Yorum bu dizinin devam edeceğine eminiz

20-04-2018 20:01 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık devam etmeyecekmi

20-04-2018 21:45 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık devam edecek mi keşke etse dizimiz asıl bundan sonra başlayacak ken yarım kaldı
dizimiz hıçkırık kaldığı yerden devam etse keşke ne olur danki dizimiz son olarak değil bölüm sonu olarak bityi her zamanki gibi devam etmesi gerekir
hıçkırık kaldığı yerden devam etmeyecekmi ama bu haksızlık

22-04-2018 20:26 !! ++

Hıçkırık Yorum devam edecek

23-04-2018 03:52 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz ne zaman kaldığı yerden devam edecek etsin artık ne olur dizimiz yarım kalmasın

27-04-2018 00:34 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz devam edecekmi ne olur devam etsin artık
dizimizin devam edeceğini söylüyorsunuz bu kesin bir bilgimi prki gerçekten böyle bir olasılık varmı

28-04-2018 18:02 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz başka kanalda kaldığı yerden devam edermi gerektiği gibi
peki dizimizin devam edeceği kesin bir bigimi

01-05-2018 21:46 !! ++

Hıçkırık Yorum ya nalan ve kenan aşkını çok özledik ne olur dizimiz başka kanalda kaldığı yerden artık baslasin
dizimiz başka kanalda devam etmeyecekmi

03-05-2018 16:35 !! ++

Hıçkırık Yorum nalanla kenan aşkını çok özledik dizimiz başka kanalda kaldığı yerden yeniden başlamıyaakmı

03-05-2018 17:45 !! ++

Hıçkırık Yorum nefen kimse bir şey yazmıyor yoksa hıçkırık yorum sayfası devam etmiyormu

06-05-2018 12:53 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz devam edecek diyorsunuz ama ortada hiç bir şey yok dizinin devam edeceğine dar kesin bilgi varmıki

06-05-2018 18:57 !! ++

Hıçkırık Yorum ya dizimiz başka kanalda devam efemezmi niye etmiyor

07-05-2018 16:23 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık yorum sayfası kapandığı neden kimse bir şey yazmiyor

08-05-2018 09:51 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz başka kanalda kaldığı yerden devam etmeyecekmi

12-05-2018 23:56 !! ++

Hıçkırık Yorum artık biri birsey söylesin yoksa hickirik yorum sayfası gerçekten kapandimi

14-05-2018 12:55 !! ++

Hıçkırık Yorum yakında yeni adı ile romantik komedi olarak reytingleri zorlayacak.

16-05-2018 02:52 !! ++

Hıçkırık Yorum yakında yeni adı ile romantik komedi olarak ne demek istiyorsunuz
dizimiz yeni dizi ismiyle başka kanalda kaldığı yerden aşlarmı sizce yoksa yanlış bilgimi bu verdiğiniz kesin değilmi

16-05-2018 20:37 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimizin başka kanalda devam edecek haberleri doğru değilmi eğer doğru olsaydı bunu görürfük ama ortada fizimizin başka kanalda devam edeceğine dair hiç bir şey yok

17-05-2018 11:42 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimizin başka kanalda yeniden başlayacsğini söylüyorsunuz peki bu doğrumu
keşke dediğiniz gibi dizimiz yeni dizi ismiyle başka kanalda debam edecek olda ama nerde

18-05-2018 15:53 !! ++

Hıçkırık Yorum alınsn duyuma göre çalışma ve görüşmeler devam ediyor derken yeni dizi görüşmeletimi yoksa dizimizin başka kanalda devam etmrsiylemi ilgili lütfen cevap

18-05-2018 22:31 !! ++

Hıçkırık Yorum lütfen bir cevap yazın
neden kimse bşr şey yazmıyor
dizimiz gerçekten başka kanalda devam edecekmi yoksa bu sadece sizin düşünceniz mi
dizimiz gerçekten başka kanalda devam edecekmi yoksa bu sadece sizin düşünceniz mi

19-05-2018 20:47 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz devam etsin kaldığı yerden artık ne olur

21-05-2018 16:23 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz büsbütün yarıda mı kalacak kaldığı yerden başka kanalda devam etmeyecekmi ama bu biz izleyicilere haksızlık değilmi

21-05-2018 21:18 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık yorum sayfası kapandımı neden kimse bir şey yazmıyor hani dizi devam edeceği için yorum sayfasıda devam edecekti yoksa dizinin devam edeceğine dair söyledikleriniz doğru değilmiydi

23-05-2018 00:04 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz kaldığı yerden devam etmeyecekmi of artık biri birşey söylesin

24-05-2018 10:47 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz başka kanalda yeni ismiyle yeni den başka kanalda başlayacak fiyordunuz ama ortada hiç birşey yok keşke doğru olsaydı.

28-05-2018 15:32 !! ++

Hıçkırık Yorum artık neden kimse bir şey söylemiyor

30-05-2018 13:59 !! ++

Hıçkırık Yorum yeter artık ne olur yoksa hıçkırık dizimizin dayfası kapandımı hani devam ediyordu

05-06-2018 13:24 !! ++

Hıçkırık Yorum yorum sayfası na neden artık bir şey yazmıyor sayfamız kapandımı yoksa devam edeceğini söylüyordunuz yoksa artık devam etmeyecekmi ne olur artık biri birşey yazsın

09-06-2018 13:12 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz kaldığı yerden başka kanalda devam edecekmi yoksa bu sadece yanlış bir bilgimi
dizimiz devam efeccek inşallah
dizimiz devam efeccek inşallah
dizimiz devam efeccek inşallah

14-06-2018 18:45 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz devam ediyor

18-06-2018 18:34 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz devam edecektir biri birsey söylesin artik

20-06-2018 21:19 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizisi yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak mış bunun doğruluk payı ne

22-06-2018 12:42 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz le ilgili neden kimse nir şey söylemiyor artık hıçkırık yorumlar sayfası kapandımı yoksa

25-06-2018 23:44 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizisi yeni dizi ismiyle başka yeniden başlayacak dediniz ve yine bir yerde çalışma ve görüşmeler devam ediyor drfiniz ama hiç biri doğru değil neden yalsn yanlış haber yazıyorsunuz indanlsrı meraklandırıhorsunuz bir cevap yazın

01-07-2018 19:22 !! ++

Hıçkırık Yorum bu dizi devam etmeli. un, şeker ve yağ var. helvayı yapacak usta yok.
herşey var. usta yok. çok yazık.
yüzbinlerce izleyicileri üzmeye kimsenin hakkı yok. herşey para içinmi?
sayın recep tayyip önderimizin, yüzbinleri sevindireceğine eminiz.

06-07-2018 02:19 !! ++

Hıçkırık Yorum bu mesaj ne anlama geliyor

06-07-2018 12:07 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizisi devam edermi başka bir kanalda neden kimse bir yorum yapmıyor

06-07-2018 23:42 !! ++

Hıçkırık Yorum hickirik dizisi devam etmeyecekararı verdiğiniz bilgiler doğrultusunda değil yanlış bilgi yada kendi kafanızda uydurdugunuz birsey ama doğruluk payı yok

11-07-2018 00:10 !! ++

Hıçkırık Yorum hickirik dizimiz in başka kanalda yeniden devam edeceği doğru degilmiydi

13-07-2018 22:49 !! ++

Hıçkırık Yorum neden artık yorumlar gelmiyor sayfamız kapandımı artık kimse bir şey yazmadığına göre anlaşılan dizimizin devam edeceği yorumlar ınız doğru değilmiş peki ama neden izleyicileri bu kadar meraklandırdınız neden doğru olmayan bir bilgiyi paylaştınız anlamıyorum

14-07-2018 09:04 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimizin devam edeceğini söylediniz ama boş çıktı

16-07-2018 21:43 !! ++

Hıçkırık Yorum sevgi birsel yeni bir dizi yapacakmış hıçkırık dizisi tamamiyle bitmiş

19-07-2018 13:56 !! ++

Hıçkırık Yorum ya neden yalan bilgi vetfiniz herkese ümitlendirdiniz bizi boşu boşuna hani dizimiz yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak tı çalışma ve görüşmeler devam rdiyordu yapımcı sevgi birsel dizi ekibinin parasını ödeme diği için davalık olmuşlar vede zevgi birsele ulaşılamıyor ayrıca dizinin kenanı barış arda hacıoğlu eylülde yeni bir dixşye başlıyormuş dediklerinizin hiç biri doğru çikmadi dizimiz devam etmiyecek

19-07-2018 23:10 !! ++

Hıçkırık Yorum neden yanlış yalan bilgi verdiniz bizi umutlandırdınız hani dizimiz yeni ismiyle başka kanalda yeniden başlayacak tı çalışma ve görüşmeler devam ediyor demiştiniz hiç biri doğru feğilmiş sevgi birsel set ekibinin parasınnı ödeme diği için davalık olmuşlar sevgi birsele ulaşılamıyor ayrıca barış arda hacıoğlu eylülde yeni bir diziye bsşlıyormuş diximiz devam etmeyecekmiş

20-07-2018 00:08 !! ++

Hıçkırık Yorum yalan bilgi verdiniz herkese fizimiz devam etmeyecrk

20-07-2018 10:08 !! ++

Hıçkırık Yorum ya birşey soracağım merak ettim hıçkırık yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak drmiştiniz ya gerçekten doğrumuydu yoksa dizi başka oyuncularlamı ekranda oacak

20-07-2018 14:18 !! ++

Hıçkırık Yorum cevap bekliyorum dizimiz hıçkırık fevam edecek diyordunuz ya doğrumuydu yoksa uydurmamı çünkü orada öyle bir şey yok

21-07-2018 02:31 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek hadi gözümüz aydın

24-07-2018 21:33 !! ++

Hıçkırık Yorum kim dedi fizinin devam edeceiini söyleyen brlliki yalan söylemiş dizinin devam edeceği filan yok ayrıcs dizimizin başrol oyuncularından barış arda hacıoğlu yeni sezonda yeni diziyle ekrana gelecek

27-07-2018 22:50 !! ++

Hıçkırık Yorum hickirik diyisi eylülde atv de devam edecek

30-07-2018 22:45 !! ++

Hıçkırık Yorum sonunda istediğimiz oldu dizimiz devam ediyor

31-07-2018 16:35 !! ++

Hıçkırık Yorum artık hıçkırık dizimizin yorum sayfası kapandı hiç kimdd ykrum yspmadığına göre bitmiştir

09-08-2018 14:00 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizisinin devam edeceği açıklandı fizimizin devamı geldcrkmiş yeni sezonda

10-08-2018 20:18 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz gerçektende devam edecekmı yoksa bunların hepsi sadece bir soylentimi

12-08-2018 00:14 !! ++

Hıçkırık Yorum canım dizinin devam edeceği filan yok yalan yanlış bir bilgi iste bende bu yorumlar sayfasında dizinin devam edeceğine dair yazıları okuyunca umutlanmistim meğerse yaşanmış bellidir yok bilmem hickirik dizisi yeni dizi ismiyle başka kanalda yeniden başlayacaktır yok bilmem çalışma ve görüşmeler devam ediyormuş hepsi yaşanmış işte milleti kaldırdılar bizde inandık işte saf gibi keşke gerçektende doğru olsaydı ama değil iste

12-08-2018 11:42 !! ++

Hıçkırık Yorum maalesef canım dizimiz in devam edeceği filan yok sadece bir soylentimi da kaldırmaya bende dizinin devam edeceğine gerçekten inanmasıhickirik yorum sayfasında okumuştum hickirik dizisi yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak yok çalışma ve görüşmeler devam ediyor diye yapmışlardı ama yalan çıktı maalesef bende umitlenmistim ama hayal kırıklığına uğradım sonradan keşke doğru olsaydı ama hiç bir doğruluk payı yokmus

12-08-2018 12:46 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz bu sezon kaldığı yerden devam edermmi acaba

31-08-2018 19:36 !! ++

Hıçkırık Yorum kimse yorum yapmadığına göre hıçkırık dizisi sayfamız kapandı demek

09-09-2018 11:48 !! ++

Hıçkırık Yorum neden dizimizin yeni ismiyle başka kanalda devam edeceği yalanını söylediniz halbuki aslı adtarı olmayan bir şey dizinin başka gerçekten başka bir kanalda devam edeceğine inandım ama sonra böyle birşey olmadığı anlaşıldı tam bir hayal kırıklığı

22-09-2018 23:53 !! ++

Hıçkırık Yorum duyduğuma göre dizimiz hıçkırık kaldığı yerden başka kanalda devam edecekmii ilerleyen günlerde yapımcı başka kanallarla görüşüyormuş ysni diziye devam dizimiz yarım kalmayacak

23-09-2018 20:15 !! ++

Hıçkırık Yorum acaba dizimiz başka bir kanalda yeni dizi ismiyle devam edermi kaldığı yerden

28-09-2018 00:23 !! ++

Hıçkırık Yorum bence devam edecek dizi bu kadar yarım kalmışken devam etmemesi saçma

28-09-2018 14:16 !! ++

Hıçkırık Yorum dizimiz devam rdermi gerçekten böyle bir ihtimal varımdır lütfen eskisi gibi yine yorum yapın hiç kimse bakmıyormu yorum kısmına anlamıyorum

28-09-2018 19:28 !! ++

Hıçkırık Yorum bu dizimiz dahada devam boşuna beklemeyin evet dizimiz maalesef tüm sırlarıyla daha yeni başlayacak heyecanlı bölümleri ile kısaca herşeyiyle yarım kalan dizimiz ama bu saatten sonra dizimiz devam edermi

01-10-2018 19:33 !! ++

Hıçkırık Yorum hani hıçkırık dizisi devam edecdği içiin yorum sayfasıds devam ediyordu artık yorum sayfası da devam etmiyor işte

03-10-2018 22:29 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizimiz için kaldığı yerden itibaren 51.bölüm den itibaren hayali senaryoya nedersiniz

05-10-2018 12:41 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizimiz için kaldığı yerden itibaren 51.bölüm den itibaren hayali senaryoya nedersiniz

05-10-2018 13:18 !! ++

Hıçkırık Yorum neden hıçkırık dizisi için söylendi anlamıyorum olmayan bir şeyi resmen uydurdunuz yok bilmem hıçkırık yeni dizi ismiyle başka kanalda yeniden başlayacak yok çalışma ve görüşmeler devam ediyor yok bu dizinin devam edeceğine eminiz yok dizi devam edeceği için yorum sayfası devam ediyor hani nerde öyleyse bütün bunların hepsi yalan çıktı yorum sayfasıda devam etmiyor ayrıca belli kimse yorumlarıma cevap vermiyor besbelli yorum sayfasını kapatmış sınız zaten

05-10-2018 23:23 !! ++

Hıçkırık Yorum yok bilmem hıçkırık yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak yok çalışma ve görüşmeler devam ediyor yok devam edeceği için yorum sayfası devam ediyor yok biz bu dizinin devam edeceğine eminiz yok devam edecek hepsi palavra çıktı işte dizinin başka kanalda başlayacağı yok ayrca yorum sayfasıda devam etmiyor

06-10-2018 08:29 !! ++

Hıçkırık Yorum ya bir şey soracağım kimse bu yorum sayfası na bakmıyormuaylardır bir tek ben giriyorum hıçkırık yorumlar sayfasına kimse yazdıklarımı görmüyor yorumama karşıllıkk cevap yazmıyor meğerse sşz belliki hıçkırık yorumlar sayfasından vazgeçmişsiniz bakmadığınıza göre hani yorumlar sayfası devam ediyor du hepsi yalanmış

06-10-2018 21:56 !! ++

Hıçkırık Yorum birsel filmden yeni bir dizi geliyormuş sevgi birsel bunu duyurmuş yeni proje diye çok düşük bir ihtimal ama sizce hıçkırık dizisi ile alakalı olabilirmi çünkü aylar önce hıçkırık yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak demiştiniz o yüzden hıçkırık la ilgil olabilirmi

07-10-2018 17:22 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık dizisi yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak demiştiniz acaba bu söylediğiniz başka bir dizi içinmiydi

08-10-2018 12:17 !! ++

Hıçkırık Yorum dizi devam edeceği için bu yorum sayfası devam ediyor demiştiniz hani ne oldu öyleyse neden hıçkırık yorum sayfası devam etmiyor bir şey söyleyin artık.

09-10-2018 22:09 !! ++

Hıçkırık Yorum alınan duyumlar yanlışmıydı hani dizimiz devam edecekti doğru değilmşydi

12-10-2018 16:38 !! ++

Hıçkırık Yorum eğer dizimiz hıçkırık gerçekten yeni dizi ismiyle yeniden başka kanalda başlayacak olsaydı yeni ismide büyük bir ihtimal kalbin bende emanet olurdu çünkü bu isim tamda nalan ve kenan aşkına uygun bir isim ikisinin kalbide birbirine emanet

13-10-2018 23:03 !! ++

Hıçkırık Yorum hıçkırık izinin başka kanalda devam edecdğini söylüyor sunuz ya bunun bir kanktı varmı elinizde

15-10-2018 12:12 !! ++

Hıçkırık Yorum duyum aldık dizimiz devam edecek

30-11-2018 22:50 !! ++

Yorum Yaz


:: Günlük Diziler ::
:: Kanallar ::
:: Dizi Rehberi ::
:: En Son Yorumlar ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.