Hercai - azize gönulu hic sevmiyor zannediyordum.sanki elifi daha cok

Hercai Hercai
azize gönulu hic sevmiyor zannediyordum.sanki elifi daha cok seviyordu.sanki torunu degildi.torunuymus.seviyormus.

yanliz her ne olursa olsun miranin gönule yaptigi kabul edilemez.baştada kötü davraniyordu reyyanin kina gecesinde.ozamanda elini kapiya vurmuştu.tamsm kizabilir istemedigini belli etmek icin yüz vemiye bilir şiddetsiz kötü davranabilir.ama boyle degil.
şimdide bogazini sıkıyor.her ne olursa olsun böyle yapmamaliydi.bugazini sıkacagina bu fragmandaki seni boşicam herkes şahiti o zaman demeliydi.başrol diye ez geçilmez yaptiği.yaptigi yanliş.biz şiddet olmasin azalsin diyoruz.hâlâ cogaliyor.insanlar zannediyorki bu bir dizi kimse etkilenmiyor.boyle şeyler yapmazlar.bilincaltina yerleşir.uygulanir.

boyle giderse internetten hizlandirarak izlicem.

gönul haketti diyenler var.bu nasil bir düşuncedir.dizide olsa boyle denmez.dizi reyyan miranda üzerine olsa.bunu söyleyende bayanlar.üzüldum gercekten.bence orayi gönülün rüyasina cevirilse iyi olur.yapabilirlerse.cunku miran karakterine yakişmadi.sonucta eşi ve bir bayana yapti.

nasuhtan ne farki kaldi.nasuhta reyyani sevmiyor şidet uyguluyor.halbuki kendi kan davasi yüzünden oldu hersey.ama reyyani sevmiyor diye sanki onun yüzundenmis gibi davraniyor. bu kadar kotu davranması niye.sirf kendi torunu degil diye.bu kadarida fazla.neden illa siddet uyguluyor.bari film icabi sadece kizza.sevmese.zaten vurma olduğu an kanal değiştiriyorum.yarene gelince o ayri bur konu.kendi anne babasi cevirdigi oyunlara kiziyor.yareninde istegi mantiksiz.

birde her dizide oldugu gibi ne polis var ne bisey.silah cekiliyor polis yok.reyyan ölume gonderiliyo polis yok.gonul yaralaniyo ordada yok.zamaninda kim kimi vurmuşsa hapis yatan yok.

tamam film icabi ama birazda mantik.yorumlara önem verilse iyi olur.artik bagirmalari siddeti azaltın.bircok kişi ayni düşuncede.

bi guzel şey var oda reyyan babasi annesi kardesi.boyle kizinin üstune tirreyen sahip cikan gercek hayatta bile yok denecek kadar az.üstelik hazarin gercek kizi bile degil.

azadla firatta iyi karakter.umarim ilerleyen bölumlerde kötu karaktere çevirmezsiniz.

azizenin yaptiklari yanina kalmasin oyunlari gelip onu bulsun.

nasuhlada azize arasinda ne gecti.azizenin oglu miranin annesi nasil öldu.artik gösterseler

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.