Hercai - aslanbeyler hem sultana hem dilşaha siddet uygulamis.ne kadar

Hercai Hercai
aslanbeyler hem sultana hem dilşaha siddet uygulamis.ne kadar kotu.peki madem azize miranin hazarin oglu oldugunu biliyor.reyyani hazarin öz kizi zannediyorsa bu nasil bir intikam.ozaman miranla reyyani kardes bilmesi gerek.umarim azize reyyani öz kizi olmadigini bildigini saglarsiniz.yoksa bu ne iştir.birde nasuhla evlenmek isteyen calisan kadinla azize gözgöze geldi.acaba oda azizeyle iş birlikcimi.
hem miran ve reyyan kardes olmasada miran hazarin oglu.reyyanda baba bilmiş hazari.keşke miran hazarin oglu olmasaydi.

sanirim kitapta miraninin annesi hazarla evli hamileyken aslanbeye kaciyor diye okudum bi yerde.ama filimde tam tersi.

firat sultanin oglu olabilirmis.hani sultan karnindayken kaybetmisti.kac ayliktiki.doğuma doğrumuyduki.bu nasil vicdanki annesinden alip baska birine vermek.cok kötü örnek.üstelik iki anne siddet görmüs.

acaba nasuh azizenin kiz kardesinemi biseymi yapti.cunku ilk konaga geldiginde elifim kardesim diye agladi.

umarim nasuh dilşaha birsey yapmamiştir.cunku hazar ikidebir soruyor ne oldu diye.yoksa izlenmez.

artik şu gecmiste ne oldu.bi gösterilse iyi olur.açiğa cikmasada en azindan olaylari anlasak.azize cok kötu biri olarak gösteriliyor.zaten intikam şekli ve gelinlerine yaşattiklari bi ayri.

yarene gelince.bu nasil bir düsunce.hem miran evli hem reyyani kötu duruma düsurdu.boyleyken nasil hâlâ mirana aşik ve onunla evlenmek istiyor.yani garip.sanki miranda ona koşacak.anormal bi durum.

firatta su yarenin gercek yuzunu görsun artik.

yorumumu silmeyin.herseferinde siliniyor.diziyi okadar kötüleyenler var o yorumlar kaliyor.ben sadece siddet olmasin diyorum.o onunla bu şununla olmasin.sirf bunun icin siliniyor.yorumumu yayinlayin lutfen.

gercekler aciğa ciksa iyi olur.
birde azize bu kadar kötuyken evinde calisan sözde firatin annesi nasil azizeye destek cikiyor.veya yaninda duruyor.yaptiklarini gecmisi biliyor.cunku iyi biri.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.