Hayat Sırları - dizi cok başarılı, on birinci bölümde sona ereceğini

Hayat Sırları Hayat Sırları
filmsever
Bayan
istanbul
11/5/1976 (48)
dizi cok başarılı, on birinci bölümde sona ereceğini öğrendim, bu kadar kalitesiz dizi reyting alırken nasıl olur bu kadar başarılı oyuncuların rol aldığı, kaliteli, eski aile dizilerimizin tadında, keyifli ve tüm rol alan oyuncuların ailemizden birisi
başarılı olan bu diziyi lütfen devam ettirin.
e posta onay maili mail adresime ulaşmamıştır.
yapımılar veyayınlandığı kanal diziye sahip çıkın ve dizi devam etsin, o kadar kanlı, kavgalı, çete özentili dizi üstelik gençlere kötü örnek olup toplumun dengesini bozarken bu kadar kaliteli ve başarılı oyuncuların rol aldığı dizinin ne kaldırılmasını ne de yayın gününün değiştirilmesini kesinlikle uygun bulmuyorum.
lütfen bu diziyi harcatmayın, tüm dizi oyuncularının da çabasını rica ediyoruz.
bu ülke insanı kalitesiz ucuz piyasa dizileri ve programlarını o denli izliyor ki bu kadar kaliteli diziler ne yazık ki belli bir kesim tarafından izlense de yeterince reyting alamıyor gibi bir algı yaratılıyor. lütfen yapımcı ve yayınlandığı kanal diziye sahip çıkıp diziyi devam ettirsin. daha çok reklamı yayınlanmalı, fragmanı daha çok olmalı ve pek çok diğer diziler gibi tekrar tekrar yayınlanmalı ki reklamı ve filmin kendisi daha çok kitle tarafından bilinip tanınıp izlenebilsin. bir süre dada devam ettirilsin mutlaka reytingi aratacaktır.

Oy Ver

6.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.