Hayat Şarkısı - ailelerin teşvikiyle yapılmış yanlış ve tek taraflı

Hayat Şarkısı Hayat Şarkısı
ailelerin teşvikiyle yapılmış yanlış ve tek taraflı sevgiyle evliliğini sürdürmüş zeynep, evliliğin başından itibaren babası ile birlikte cevher ailesine ait evrakları şantaj unsuru gösterip cem gibi birisiyle ahbaplık içerisinde, cevher ailesine ve hırs, kıskançlık duyduğu hülya'ya kötülükler yapmıştır.
ancak babası yanından ayrıldıktan sonra ve zamanla cevher ailesine sevgi, saygı göstermiştir. bundan sonra halen evliliğini sürdüren melek, hüseyin'e sevgisi tekrar yoğunlaşarak birliktelikleri devam edebilir veya aralarında boşanma gerçekleşince hüseyin çocuğu ve zeynep ile evlilik başlatabilir ancak geçmişte yaşananlar evliliklerine her zaman sekte vurabilir. şu bir gerçek ki ne kadar mutsuz olunursa olunsun evli iken başkalarıyla yaşanan duygusal ilişkiler etik değildir, ancak çocuk bahane edilerek de mutsuz, sıkıntılı evlilik sürdürmek zarar verir.
başından beri zeynep'in yaptıklarını herkez gözlemledi, yalnızca hüya veya melek hatalı değil, bütün bireylerin yanlışları, iyilikleri, kötülükleri olmuştur.
not: yanlışlıkla herkez yazmışım, herkez; her defa demektir. ayrıca "yalnızca hülya" şeklinde düzeltelim

Oy Ver

5.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.