Hayat Şarkısı - 03.03/01.22 yorumcusunun devamı: zevkle izlediğim filmin

Hayat Şarkısı Hayat Şarkısı
03.03/01.22 yorumcusunun devamı: zevkle izlediğim filmin konusunda; bayram baba, hülya, kerim, hüseyin, zeynep, melek'in hepsinin yaşamında iyilikler, kötülükler, hatalar, fedakarlıklar, mutlu ve kötü günler, yaşandı ve yaşanmaya devam etmektedir.
hülya, melek'in yanlışları olduğu gibi, geçmişte ailelerin teşvikiyle yapılmış ve tek taraflı sevgiyle evliliğini sürdürmüş(evliliği sürdürmek için çocuk gerekçe değil), bu arada cevher ailesi (aileye ait evrakları şantaj unsuru yapmaya kalkmış) ve hülya'ya karşı hırs içinde, cem gibi birisi ile işbirliği yapıp kötülükler sergileyen zeynep de, sütten çıkmış ak kaşık değil. şu anda olgunluğa erişip sevgi, saygı, iyilik sergileyen zeynep'in, aslında güçlü bir karaktere sahip olduğu ve tek başına dahi yaşam sürdürebileceği de hiç şüphesizdir. ama eşi ve çocuğu ile birlikteliğinin filme renk katacağını değerlendiriyorum.
artık ruhsal dengesi bozuk cem'in, tedhiş hareketlerinin bitmesini, yargılanmasını diliyoruz.
bundan sonra sergilenecek mutlu aile tablosuyla, iyi örneklerle, çok daha başarıyla bu dizi filmin, uzun süre devam edeceğini düşünüyorum.
arabaya konulan bomba ile kerim mehmet bebek atıf ölürlerse çok kötü. filmin hiçbir önemi kalmaz. bu cem neymiş böyle. yaptıklarıyla nasıl yakalanmaz. bu konu abartılmasın böyle rica ederim. hem kerim önemli oyuncu.
not: dileriz, birkan sokullu filmden ayrılmaz , son derece başarılı ve rolün hakkını veren oyuncu.

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.