Hayat Şarkısı - ilgili oyuncular; melek ve zeynep rollerini çok büyük bir

Hayat Şarkısı Hayat Şarkısı
ilgili oyuncular; melek ve zeynep rollerini çok büyük bir başarı ile sergiliyorlar. günlük hayatta da sağlıklı, işi ve özel hayatı yerinde iken, yaşadığı tatsız (ölüm, ayrılık, ağır hastalık vs. gibi) olaylar nedeniyle bazı bireyler, ruhsal depresyon, sıkıntı geçirebilir, çünkü her insan olaylar karşısında aynı mukavemeti gösteremeyebilir. melek, çocukluk yıllarından itibaren, ciddi sorumluluklar üslenmiş, ciddi sıkıntılar geçirmiş, bu nedenle bu hastalığı son derece normal, bundan sonra ki hayatında da güçlü, sağlıklı, çok iyi iş hayatı ve de belki duygusal hayatı olabilir.
baştan yanlış evlilik (beşik keltmesi) olmasına rağmen, ilerleyen zamanda birbirlerini çok seven kerim ve hülya'nın, manasız gerekçelerle boşanmaları, kendilerini çok yıpratacağını düşünüyorum. çünkü aynı mutluluğu başkalarıyla çok zor bulacaklarını, ayrıca küçük çocukların da sıkıntıya girebileceklerini tahmin ediyorum (akılsızca verilen karar) . bilhassa hülya, üç çocuk, okul, iş hayatı destek olmadan nasıl sürdürülür? ancak melek desteklerse belki olabilir.
nilay da toplumda görebileceğimiz karakterlerden olup, rahatsızlık uyandırması neden? atıf ile nilay arasında duygusal bir başlangıç olabilir, nitekim, bayram babanın kardeşi bile, bu yaklaşımı hissetti ki rahatsızlığını dile getirdi.
mahir ve bayram baba esprileri, hareket ve yüz ifadeleri çok başarılı.
bahar bebek dahil, tüm oyuncuları beğenerek izliyoruz. çok güzel bir film; çok çok teşekkür ederim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.