Güneşi Beklerken - * aha ortalık karısmıs, keremin setine sevgilisi yt

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
* aha ortalık karısmıs, keremin setine sevgilisi yt gitmis, fanlar cıldırmıslar yine. e olacagı buydu. diziyi izlemeyiz diye tutturmus bir kısım.
bakalım ne olacak?
bu habere baharcıgım uzulecek ama yazmak gerek,sonucta bizden duysun.
hep yazıyorum ozel hayat beni ilgilendirmez diye ve basından beri keremin iliskisine sahip cıkmaması bana hep yanlıs geliyor.ozel hayatımla gundeme gelmek istemiyorum deyip habire o hayatıyla gundemde olan o.
kaslarımla gundeme gelmek istemiyorum deyip spor salonundan bolca kaslı resmi gelen yine o.kimse ondan izinsiz o resimleri atamaz
.oyunu kuralına gore oynadı en basından beri.yagmurun onu kullandıgı da yok,sanılanın aksine .
keremin gozlerine bir bakın gayet akıllı bir adam.hic kendini kullandırı bir hali var mı? ytden ben de hoslanmıyorum ama olayı boyle goruyorum ben.evet mutevazi olabilir,sirin yakısıklı olabilir ,kibar olabilir ama iliskisi konusunda samimi olamadı bir turlu.o yuzden zaten bir hayranlıgım da yok kendisine.ha oyununu izlerim o ayrı birsey, yetenekli bir adam ekrana da cok yakısıyor. izleyeni her zaman olur.
bu geceden sonra sm ekibinin sratejisi ne olur bilemem. fanları biliyoruz bir parlıyorlar demediklerini bırakmıyorlar,az sonra da kerem icin yanıp tutusuyorlar. hep yazıyorum ben smye keremin oyunu icin bakacagım ilk once, ama konu sarmassa izlemeyecegim ki oyleye benziyor.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.