Güneşi Beklerken - *selam bizim takım.bugun eve erken geldim :) o disim

Güneşi Beklerken Güneşi Beklerken
*selam bizim takım.bugun eve erken geldim :)
o disim zaten dolguydu sunaycıgım o yuzden kırıldı ,neyse gecici dolgu yaptı disci bayram sonra kaplama yapılacak.neredeyse koke kadar kırmısım!
face sayfasına baktım keremin yeni rolune nasıl hazırlandıgı yazıyordu. ozel diye aypmıs,ozel spor programını uygulamıs kendisi.handeden hanber yok ,film cekimi devam sanırım. sm nin fragmanını 2. kez alıcı gozuyle izledim az once. sukru ,hakikatten keremin 2 katı:) keremin kilo vermesi rolu icin iyi olmus,sakallar,saclar filan baska tip olmus,basarılı.ama elini burnuna dogru goturdugu hareketle al sana kerem sayer is back. konusma zaten siveli onu geciyorum.sukran hepsinden yaslı duruyor fragmanda ,sanki baska mahalleden gibi bir havası var. yasemin konusmasa guzelde,konusunca sanki cok arristokrat gibi,soguk,ulasılmaz. ısınamıyorum ben yasemine.halbuki cok guzel bir kadın.burcu hakkında bir izlenim elde edinemedim.sukru de sempatik gibi,itici degil en azından.kanal d smyi hangi gune koyar acaba? hayır gulepeyi kaldırsa cok kızacagım.
baska da haber yok bizim takım. arkadaslarım gelecek bana,simdilik hoscakalın,aksama yazarım yine. opuldunuz kızlar. baharla sunay gb izliyordur simdi,basladı mı? iyi seyirler kızlar.zeynepin jetonunun dustugu bolumu bana haer vermeyi unutmayın,uygunsam izleyecegim.

Oy Ver

5.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.