Gel Dese Aşk - ilk bölümü izledim, sevdim mi sevmedim mi karar veremedim,

Gel Dese Aşk Gel Dese Aşk
ilk bölümü izledim, sevdim mi sevmedim mi karar veremedim, değişik bir konu. bazı yorumları şimdi okudum, ben de ya ı şeyi düşünüyordum, bahar ve babası yanı yaşta gözüküyorlar, onları önce kardeş veya sevgili zannettim, çok saçma.
murat karakteri çok zayıf karakterli bir erkeği canlandırıyor, karısının yanında zavallı bir tip, konuşamıyor, tipi de aşık olabilecek bir tip de değil.
bizlere kötü örnek oluyor diyenler de yanlış burada, zaten çoğu kişiler karılarını genç kadınlarla aldatıyorlar, çoğu zengin erkekler diyeyim, eğer erkek aldatacaksa, diziye bakmasına lüzum yok, zengin olan yaşlı erkek kendi yaşındakini istemiyor, kendinden çok genci ile beraber, zengin erkeklerin %80 dostu var ama kadınlar buna inanmak istemiyorlar.
herkes diziden bir şey bekler, ben drama sevmiyorum, beni birkaç saat günlük hayatımızdan çıkaracak bir konu, diziye baktığım zaman kendimi içinde hissetmek istiyorum (yani oradayım, onlarla berabermişim gibi) hissetmek istiyorum, bu dizi bana onu yapabilecek mi bilmiyorum henüz, bir kaç kere daha bakarım, sevmesem bakmayacağım.

Oy Ver

4.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.