Fazilet Hanım ve Kızları - ben reytnqde düşücek bir şey

Fazilet Hanım ve Kızları Fazilet Hanım ve Kızları
ben reytnqde düşücek bir şey görmüyorum.güzel gedir dizi.bizler daha ne isteyirik annamış deyilim.dizi başka gibiler gibi sıkıcı uzatacı ve s. gibi getmiyor en önemlisi benimçin bu tabi bazı konular uzadılmış ola bilir amma ne yapmalı hop deye bitmelimi. fazla uzadılması da hiç doru olmaz bazı dizilerden farkı kalamaz.neden bir birimizi yıpratıyoriz ki gerçekten real düşünün arkadaşlar bu bir dizi bizde zevq almaq için izliyoruz.yok sinan böyle hazan yağız böyle ne allah aşkına her dizi gibi buda bitecek neden sinirimizi bozalım bazı sayqasızlıkar yapalım ki diziye oyunculara tabi destek olalım zaten .amma bu böyle oldu olmasın izlemem ,bakmam falan nedir ya.bakan bakıyor bakamayan bakmıyo yani her kesin kendi fikri.fikirimizi, yorumumuzu düşüncelerimizi yazalım destek olalım amma bir birinizi yıpratmayalım arkadaşlar .dünyada daha önemli kendimizi yıpratmamız gereken konular zaten var .dizi bu dizi oyuncular rollerini yapıyor emeklerine sağlık.bazan çok kötü yorumlarda okuyorum gerçekten deyecek bir laf bulamıyorum sayqısızlık neden ki noluyoruz. zaten gerçekten dizi izlenilmeyecek halle gelirse izlenilmez bakılmaz sevilmez onuda zaman gösterir.
dizi bana göre iy gidiyor sıkıntım yok oyuncularda iy iş çıkarmışlar. dizinin bazı oyuncuları var tabi çokda gerçekci rol yapmıyor benim gözümde amma dizi yinede iydir .her şey tam tamına güzel olucaq deyede bir şey yok ki.fazilet (nazan)hanım çok iy oynuyor zaten bana göre reytinqin bu güne kadar iy olması ona rolu üstünden . ben ilk günden yağız ve hazan olucaq deye düşünüyodum .amma sinanla oldu şimdi bilmem yağlzla olurmu ben onları yağ hazı ilkn günden yakıştırıyorum tabi abi falan söhbeti 2 kardeş aynı kızı falan ..büyüklerimiz kabul etmez diyiyoruz tamam doru amma şunu da göz önünde bulunduralım isterim. eskiden zaten böyle şeyler olurdu .şöyleki evin böyük oğlu ölence gelin diger kardeşin karısı yapılırdı hemde büyüklerin kendisi tarafından çok zaman zorla .tabi ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum .deyeceyim o deyil büyükler kendileri zaten zamanında yol vermişler böyle şeylere şimdi noluyoki dünyada zaten her şey deyişdi.insanlar dünyayı kendi elleri ile deyşdiiriyorlar sora deyişiklikleri kenerdan görünce bu neye olurmu ki olamaz falan söylüyorlar ne olamaz olan zaten direk hayatda olmuş ve oluyor olucaqda. ben yine söylüyorum kardeşini karısıyla evlenilmesi konusu tabi hiç amma hiç iyi bir şey deyil .amma hayatda olanların yanında bu durum zaten sönük kalıyor bile diziye biraz ters köşeden bakmamalıyız bence hayatla yan yana koyup bakmalıyız.
onlar bir birilerini (sin haz ) benim gördüğümden sevmiyor ne hiss ediyorlar hayranlıkmı ne biliyim başka bir şeymi neyse artık .amma o kızı gerçekten sevem abisi her zaman yanında olanda o .şimdi olmuş zaten ne yapsın adam ki kendisi bile zaten annıyor doru olmadığını uzak durmaya çalışıyor.amma yapamıyor.tessevür edelim ki sin haz evlendiler aşık okduğlarını sandılar falan sonda mutlu olamadılar gec annadılar her şeyi üzüldüler onun yüzerine yağızı hazana yaklaştırılsa sanki çok güzel olucaq diymi .en dorusu zaten bu şimdiden annamaları gerçekleri aşkı görmeleri üçlük doru yönde yürümeleri hiç kimsenin hayatını sonuna kadar üzülmemesi iydir bir kaç gün üzülmek ömür boyu üzülmekden iydir.ben dediğim gibi yukarıda yazdığım durumla yağ haz yapılsaydı iyrenc olurdu benim gözümde en kötü durumu düşünüb bakmlı.bide diziye dizi gibi bakalım sanki reallar hayatdada öyle bir yerde olmalılar gibi deyil diziyi dizi oyuncuları oyuncular oldukları için destekleyelim..ben yağhazı yakıştırmışım deye deyil şu durumda gözümde doru olan bu.
dizi iydir sizleri severek izliyoruz hep böyle iyi devam edin .😍
şu yorumu çıkarmazsanız sevinirim arkadaşlar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.