Fazilet Hanım ve Kızları - fragmanı izledim annaşılan işler iyce sarpa

Fazilet Hanım ve Kızları Fazilet Hanım ve Kızları
fragmanı izledim annaşılan işler iyce sarpa saracaq.kermemi düşdü öyle neydi o bence azbile olmuş.ilk önce annedir bi sebeblerden dolayı zorunda kalmış evladını satmağa amma hiç bi sebeb böyle bi şeye hakk veremez.amma ondan başqa bu kadında yalnız benimi rahatsız eden bi şey var acaba? hazanda bi şeyler söyledi yağıza bakalım inşallah .
tek tün ilgi odaı ile bakdığım bi dizi sadece bu dizi.her dizide sorunlar uyqunsuzluklar olur sonuçda dizi bi insan evladı çekiyor ve insanda yannışsız olamaz.amma bazen öyle şeyler doru deyilki hep dizilerde bu ne ya böyle şeymi olur yani insan deyiyor. fragmanda qayet heyecanlı idi.bakalım yani
dizi iy gidiyor tabi arada uygunsuzluklar olsa bile bide fazla uzatmasalar çok daha güzel olur çünki tek merakla izlediyim dizi soyumak istemem.aslında ben dizilerde hep kötü obrazların sahnelerini beyenirim de nedese artık bilmem 😊 amma bazen uyuz olduklarımızda olur tabi ki de .
bazı oyuncular bu dizde doğal oynamıyolar biri sinan duygusal annarı hiç iy oynamıyor benim gözümde yapmacıq geliyo bana iy oydağı sahneler var tabi amma duygusal anları başarmıyor bence farklı düşünenler var tabi.bence şu dizide yasemin obrazı qayet güzel gidiyor harika bence .fazilete ise her zaman ki gibi iy 😍evdekiler en çok zaten fazilet obrazına göre bakıyolar seviyolar hep böyle iy olun.
hepinize başarılar arkadaşlar böyle iyi devam edin 😍
sonda her zamaki gibi yağ💖haz artık gelsin biz onları görmek istiyoruz sinanala yapmacıq hallerini deyil.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.