Fazilet Hanım ve Kızları - ülkemizde son yıllarda dizi olayı aştı iyice

Fazilet Hanım ve Kızları Fazilet Hanım ve Kızları
ülkemizde son yıllarda dizi olayı aştı iyice , ellerinde ki bütçelerle fazlasını bile çıkartıyorlar helal olsun.
diziye gelecek olursak , senaryolar sanırım ilk etapta belli bir bölüm olarak yazılıyor dizi tutmazsa erken , tutarsa konuları lastik gibi sündürüyorlar.
fazilet hanım ve kızları dizisine gelirsek , mükemmel olmamak kaydıyla ve dar konusu olmasına rağmen oldukça sürekleyici ve izleyiciyi yormuyor ekrana gelen her bölümünden sonra bir sonra ki bölüm için heyecan yaratıyor izleyicide.
bazı yorumlarda ki gibi benim tezimde hazal&yağız çift olacak , ama bu baya bi zaman alacak gibi. fazilet hanımın eski mahalleye dönme şansı yok , muhtemelen yalının yeni kahyası olabilir , yağız ve sinan şantiye olayından sonra el ele verip diğer projeye odaklanacak ve büyük başarı elde edecek , abileri ise güvenlik zafiyetinden dolayı şantiye işinde çuvallayacak. yeşim karakterinin dizide fazla kalacağını sanmıyorum. hazım bey'in parfüm kokusunu aldıktan sonra eceye olan zaafı artacağını ve onu kaybetmemek için en azından fazilet hanımı yalıda tutacağını düşünüyorum. dizide hoşuma gitmeyen tek şey ise gece konduda yaşayan insanların çok kötü , dedikoducu ve fesat insanlardan oluşuyormuş gibi gösterilmesi

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.