Erkenci Kuş - 16.25 diziyi yorumlayacagınıza diziyi begenmeyen arkadasların

Erkenci Kuş Erkenci Kuş
16.25 diziyi yorumlayacagınıza diziyi begenmeyen arkadasların eksk gediklerini kurcalıyorsunuz surekli.bu da cok sinir bozucu. zaten bunu da aynı fikirde oldugunuz birine yapmıyorsunuz. olumsuz eleştiriyle gelen arkadaslara karsı takındıgınız bir tutum benim gozlemlediğim ki bu daha da sinir bozucu..lutfen diziyle alakalı yorumlar yapın baskalarının laflarını da yine onlara
satmayın. komik duruyor:)
diziye gelirsek hayret ediyorum bu kadar kotu oyunculuklar nasıl begeniliyor. can yaman kariyerindeki en kötü rolü canlandırıyor daha dogrusu canlandıramıyor. para mı hersey. hiç kendini izlemiyor mu? o ölçüsüz el ve kol hareketlerinin ne denli kötu oldugunu gormuyor mu? tabi etrafı şakşakcılarla cevrili. nasıl gorsun?!brad pitt hayranı oldugundan dem vuruyor. ee insan biraz ilham alır di mi ama. bir cool karakteri nasıl canlandırmış açar bir bakar yani zor mu?
demet özdemir zaten oyuncu falan degil.bu performansla bir de demiyor mu bu sektöre pek cogundan iyi oldugum icin girdim diye. arkadaş cok başka dünyalarda. o yuzden ona dokunmamak lazım:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.