Elimi Bırakma - başarılı oyuncuları ve konu itibariyle çok güzel

Elimi Bırakma Elimi Bırakma
başarılı oyuncuları ve konu itibariyle çok güzel başladığı için seyretmeye devam ediyoruz; ancak sumru ve azmi tiplemeleri gibi sürekli kötülük yapıp hiçbir şekilde yakalanmamaları tuhaf !!! tam yetkili, imtiyazlı imiş gibi !! hiç mi açık vermezler? her bir kötülükten hiç biri mi ortaya çıkmaz? son olarak da kemal'in öldürülme olayını sumru'nu tezgahladığını düşünüyoruz, kemal'in yanında çalışan işçinin öldürülme olayı dahi !!! sumru konuşma, mimik ve hareketlerinden çok açık veriyor, bunu ortağı hülya'nın ve eşi mesut'un anlamaması tuhaf!!! azra'nın, sumru'nun hile çevirdiğini, mert'i koz olarak kullanıp ona vermeyeceğini anlamaması ve bu nedenle cenk'e karşı davranışı çok saf ve aptalca !! sumru ile azmi'nin sık bir arada görülmelerine rağmen iş çevirdiklerinin anlaşılması da safça. bunların mantık çerçevesinde düzeltilmesini ve bu güzel konulu filmi izlememiz için sebep teşkil etmesini rica ediyoruz. tabii ki entrikalar olabilir, ancak mantık çerçevesinde. tüm oyuncuları beğenerek izliyoruz, teşekkür ederiz.
ayrıca hep kötülüklerin kazanması, kötülüklerin zafer ilan etmesi de toplum için kötü örnek teşkil eder.
tüm "elimi bırakma" oyuncu kadrosu ve ekibinin yeni yılını kutlar, sağlık, başarı dileklerimizle, filmde adıgeçen "feride hanım" gibi insancıl, yardımsever, saygın, çalışkan, müteşebbis, anaç, paylaşımcı, hak ve hukuka saygılı, geleneklerine bağlı nice "feride hanımların" sayılarının artmasını temenni ederiz.
tüm "elimi bırakma" ailesi ve ekibinin yeni yılını kutlar, sağlık, başarı dileklerimizle filmde geçen "feride hanım" gibi yardımsever, paylaşımcı, müteşebbis, çalışkan, anaç, geleneklerine bağlı nice feride hanımların çoğalmasını temenni ederiz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.