Elif

Elif
Dizi Türü:Dram
Yapımcı:Green Yapım
Yönetmen:Fulya Yavuzoğlu, Mahir Aktaş
Senarist:Rüya İstanbul
Oyuncular:Isabella Damla Güvenilir ->
Selin Sezgin ->
Emre Kıvılcım ->
Kanal:Kanal 7
Link:kanal7.com/dizi/dizi-elif
Puan:
5.7 / 10 | Oy: 881 | Yorum: 190
Elif Rating
15-01-2018163.36
12-01-2018223.00
11-01-2018173.33
10-01-2018193.08
Dizi Bilgisi Dizi Oyuncuları
Oy Dağılımını Göster
En İyi Diziler Tüm Diziler
Takip Listeme Ekle

Elif Yorumları

<< en son yorumları göster

Elif Yorum aman iyice saçmaladilar özellikle melek

17-12-2016 14:08 !! ++

Elif Yorum bence çok saçmaladılar yusuf neden herşeyi anlatmiyor melek dinlemiyor elif desen sürekli kaciriliyor elif yusuf hakkında bildiklerini anlatmiyor melek desen inanmaz hiçbişeye çok saçma en tatlısı inci ♥♥

16-12-2016 21:29 !! ++

Elif Yorum melek ve selime sinir oluyorum selim umitin oyunlarina melekse yusufun iyiligine inanmiyor deliricem niye gormuyor yusufun yaptıklarına elif desen annene soylesene yusufun kurtardigina pazartesi ye bekle artik

16-12-2016 21:22 !! ++

Elif Yorum melek yusufu neden dinlemiyor
diziyi çok seviyorum

16-12-2016 20:24 !! ++

Elif Yorum elif cok guzel tavsiye ederim

15-12-2016 09:04 !! ++

Elif Yorum lütfen arzu ümiti affedsin beraber mutlu olsunlar bu arada bu dizi gitgide daha heyecanlı olmaya başladı

15-12-2016 07:46 !! ++

Elif Yorum elif dizisi çok basit bir filim

13-12-2016 20:46 !! ++

Elif Yorum bu diziye bayılıyorum arzu ümit çiftini çok seviyorum innnşalllah arzu ümidi affeder ben onları tutuyorum ve onların kazanmasını istiyorum bu arada cuma günkü bölüme bayıldım lütfen arzu ümiti affetsin barışsınlar ve arzu ümit çifti kazansın
arzu aslında kötü birisi değil sadece melek ve elifin onda çaldıklarını geri almaya çalışıyor.bu arada melek , elif ve yusuftan nefret ediyorum.size bayılıyoruuum arzu ümit çifti...

11-12-2016 08:11 !! ++

Elif Yorum bence inciyi kçırdılar inş öldürmezler asuman valla arzuyu öldürür arzuda hala intikam peşinde gençliğini güzelliğini parasını ziyan ediyor birde ümit gib, yakışıklı onu seven bir erkek bulmuş hala kötülkük düşünüyor ben olsan ümitle evlenir evimde paramla günümi gün ederdim finalde arzu ya ölecek ya hapse girecek belli demet

03-12-2016 02:58 !! ++

Elif Yorum elifi ikide bir kaçırma sahneleri sıkıyo

16-11-2016 20:33 !! ++

Elif Yorum hep bi üzüntü insanların pskolojisini bozuyor

31-10-2016 20:52 !! ++

Elif Yorum lutfen tugce geri gelsin yksa izlemiycem

19-10-2016 20:05 !! ++

merve buğlem Yorum
arkadaş
ekle
aynen bencede arzu ile ümit yakişiyor

merve buğlem • 19-10-2016 06:22 !! ++

Elif Yorum ben diziyi seviyorumda sinirlerim harap oluyor izlerken mesala yusufa sürekli iftiralar haksızlıklar var birde evet arzu geçmişte çok büyük haksızlıklar kötülükler yaptı hiçbir şekilde affedilemez ama bir konuda haklı serdar ve gonca mirasına konmuş sefalarınıı yaşıyorlar mirasta bir gram hakları yok o yaşadıkları ev harcadıkları para arzunun birde bunuda söylemeden edemicem ümitle çok yakıştıyorlar yani şahsen ben yakıştırdım ve yıldızı atolyenin sahibi öldürdü ve yusufla melek olacak yusuf iyi bir karekter ama şimdiden soğuk gizemli tuhaf imajı veriyorlar demet

08-10-2016 00:16 !! ++

Elif Yorum nefret o diziye) yani elife.hic sevmiyorum

04-10-2016 16:34 !! ++

Elif Yorum meraba ben azeriyim adim gunel elif dizisini cok sevyorum tewekkurler kanal7.
elif saclarin bawqa tarzda olsa guzel olur amma yine cok tatli birisin arzunu hic sevmiyorum meleki cok sevyorum.azeri.gunel.

23-09-2016 13:04 !! ++

Elif Yorum meraba ben azerbaycandan gunel elif dizisini cok sevyoruz tewekkurler kanal7 iyki varsiz
elif dizisi harika en sevdiyim melek selim zeynep kawke melih olmesedi cok sevdiyim aktiyorlardi.gunel.

23-09-2016 08:36 !! ++

Elif Yorum elif dizisi güzel ama her olay çok abartıljyor insanı bıktırıyor en sevdiğim oyuncu arzu ve nejdet rollerini ćok gerçekçi oynuyorlar zaten melek de hep anlayıp hasret ćekiyor

16-09-2016 14:38 !! ++

Aşk İkizlerim Madhu&RK**Nigar Yorum
arkadaş
ekle
elif başliyor fraqm çikti kenan ölmüş.19 eylülde başliyor

Aşk İkizlerim Madhu&RK**Nigar • 14-09-2016 17:32 !! ++

Elif Yorum 3.sezon finalinin fragmanı ne zaman yayınlancak

06-09-2016 17:17 !! ++

CoK OzlediM💕 Pelin💕 Yorum
arkadaş
ekle
19.59 yazan arkadaşım elif çoktan bulundu diziyi bilmeden yorum yapma bence...

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 01-09-2016 21:10 !! ++

Elif Yorum ben azeriyim cok seviyom bu dizini hic bitmesin kaske allah razi olsun sizden supersiz hepiniz.cok guzel oyunculari var bu dizinin melek kenan arzu aliye hanim selim zeyneb tuce nejded bey qonca ve elif salamlar size.

28-08-2016 18:45 !! ++

Elif Yorum bence elif dizisi sacma o filmi hemen kaldirin ya sacma, elif asla bulunmuycakmi boyle sacma bir sey yok yani. kaldirin

24-08-2016 19:59 !! ++

CoK OzlediM💕 Pelin💕 Yorum
arkadaş
ekle
20.29 yazan arkadaşım elif sezon finali oldu cnm
yeni sezonda neler olcak gerçekten çok merak ediyorum yaaa

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 11-07-2016 12:28 !! ++

Elif Yorum ben anlamiyorum elif bitdumi yoksa sezon finalina cikdimi

30-06-2016 20:29 !! ++

Nehir su Yorum
arkadaş
ekle
ya dizideki inci çok yapmacık mesala çorba içiyorlar
aliye teyze gerçekten çok güzel olmuş çok yapmacık yaa

Nehir su • 27-06-2016 01:36 !! ++

Aşk İkizlerim Madhu&RK**Nigar Yorum
arkadaş
ekle
ben yeeni izliyodum yani sensiz olmazdan sonra acaba yeni sezonda neler olacak

Aşk İkizlerim Madhu&RK**Nigar • 18-06-2016 11:30 !! ++

MeDiNe(( Ben dunyalari deyil,kendi dunyami istiyorum .))) Yorum
arkadaş
ekle
sizleri ozledim keske gitmeseydiniz ...yeni zezonu bekliyoruz artik ne yapslim canlarimmm

MeDiNe(( Ben dunyalari deyil,kendi dunyami istiyorum .))) • 17-06-2016 19:52 !! ++

CoK OzlediM💕 Pelin💕 Yorum
arkadaş
ekle
yaa sezon finali çok kötü bitti ama kenan yangını erken fark etti daha kulübenin her tarafı ateş almamıştı ve daha kimse kulübenin önüne gelmemislerdi bence icerddkiler kimse kulübenin önüne gelmeden kulubeden çıktılar öyle hissediyorum

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 08-06-2016 13:52 !! ++

Elif Yorum sezon finali oluyordur ve bu sezonda açtık

03-06-2016 18:09 !! ++

Elif Yorum melek cok bencil birisi cunku cocugunu hic dusunmuyor elif i alip gidecek ama babasindan ayrilacak o zaman kenan ona vermesin o benim cocugum cok hasret cektim falan diyo ben melek i sevmiyom cok bencil birde hic aksiyon yok ama filmi izliyom aksiyon istiyorum neden cok az yorum var ?
final mi yapacak yoksa sezon finali mi

02-06-2016 20:00 !! ++

CoK OzlediM💕 Pelin💕 Yorum
arkadaş
ekle
yaaa mükemmel bir dizi yaa sadece kotu olan sahneleri çok uzattiklarinda sıkıcı olmaya başlıyor ama yinede çok güzel birde keşke elif dizide saçlarını farklı model de yapsa arada çok güzel saçları var ...

CoK OzlediM💕 Pelin💕 • 31-05-2016 14:35 !! ++

SensiZ ben nefes alamam buralarda hic duramam dilberin minnoscani💋💞💖 Yorum
arkadaş
ekle
yaaa süpeerrr bu dizinin de sayfası çıktııı isterdim ki ilk yorum benden olsun ama olmadı malesef neyse artık sık sık burdayım

SensiZ ben nefes alamam buralarda hic duramam dilberin minnoscani💋💞💖 • 27-05-2016 21:21 !! ++

Aşk İkizlerim Madhu&RK**Nigar Yorum
arkadaş
ekle
evet ben yeni izliyorum

Aşk İkizlerim Madhu&RK**Nigar • 21-05-2016 13:50 !! ++

Elif Yorum cookkk güzell dizilişi emre kıvılcım bence bu dizi bittiğinde başka dizilerde başröl olsun

20-05-2016 22:40 !! ++

reklam veriletişim • © 2018 YazarOkur Dizi.