Çukur - merhaba herkese tamer bey yorumunuz için teşekkürler. ben şöyle

Çukur Çukur
merhaba herkese tamer bey yorumunuz için teşekkürler. ben şöyle bir izlenim icerisindeyim vartoluyu tam bir kötü adam rolüne sokmamaya ya çalışıyorlar gibi geldi. espiriler le sempatiklestiriliyor. bununla ilgili yorum yapmak isterim.
nemrudu herkes bilir bir çok rivayet vardır bir çok hikaye anlatılır. okuduğum hikayesinden birini yazmak istedim.

nemrut sarayda hizmetlilerden birinin oğlu ile oyun oynarmis birbirlerini çok severlermis bunu gören vezir nemrudun babasına durumu anlatır bu durumun yanlış olduğu konusunda ikna eder ve gereğinin yapılmasını ister. babası tekrar oynadıklarını görünce çocuğun öldürülmesini ister ve bununda nemrudun yapmasını ister sebebi ise oğlunun hiçbir şeye zaafiyetinin olmasını istememesi . nemrudun diğer çocuğu kirbaclamasini isterler karşı gelir vezir de sen yapmazsan askerlerin yapacağını ve öldüreceklerini söyler. sen yapki ölmesin arkadaşın der. nemrud kabul eder ve kirbaclamaya başlar önce yavaş kirbaclar vezirin telkinleriyle hızlandırır ve hızını alamaz o kadar kötü bir şekilde yapar ki sonunda çocuk ölür. nemrud bunun vicdan azabıyla yaşar. babası tarafındanda dovulen bir çocukmuş. bir gün yaptığı yanlış yuzunden günlerce karanlık bir zindanda tek başına hapsedilir zindandan iyi bir şekilde çıkmaz. ondan sonrada yapmış olduğu ilk icraat babasını öldürüp yerine geçmek ve ardından önüne gecilemeyen kötülükler silsilesi.

bu hikaye bir insanın nasıl kötüleştiğini anlatıyor. sebebi ne olursa olsun kötülüğün haklı bir yanı yoktur ama insani duygulara sahibiz bir insanın küçükken yaşamış olduğu kotu şeyler kişiyi insanlıktan çıkarıyor. bu hikaye sadece bir rivayet.

yani demem o ki vartolunun küçükken yaşamış olduğu kotu şeyler bizim ona karşı olan negatif hislerimizi düşüncelerimizi azaltıyor ve dizi de bunu amaçlıyor gibi geldi .

dünkü bölüm biraz temposu düşük gibi geldi ayrıca celasun olayında farklı birşeyler var gibi geliyor bana . babasının intikamı için ölümü göze alan biri bence bunu yapmaz sani içeriye sızma olayı mı var acaba

asu

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.