Çöp Adam - gerçek bir hikayeden yola çıkılmış yazar gülseren

Çöp Adam Çöp Adam
Tamer
Erkek
1/1/2012 (12)
gerçek bir hikayeden yola çıkılmış yazar gülseren buğdaycıoğlu olunca izlenme oranı yüksek olacağı düşünülebilir...ana hikaye yazılım işinden zengin olan çucukluğu zorluk için de acımasız baba ve onun sözünden çıkamayan ezilmiş anne yüzünden travma yaşamış tamer'in hikayesi yan hikayeleri ise anne baba ve kız kardeş paylaşıyor baş rol engin altan düzyatan ile ona eşlik eden peri rolün de elçin sangu var..ilk bölüme bakınca perinin yaşadıkları da tamer'in yaşadıklarından az değil hatta çok daha fazlası .. insanı hayattan soğutacak bir durumla karşılaşıyor ve yaşamla ölüm arasın da gidip geliyor ..hikaye kuvvetli olabilir önemli olan oyuncuların role verdikleri tepkiler ve senaristlerin yan hikayeleri ana hikayedeki karakterlere mantık düşmesi olmadan bağlamaları... ilk bölüm de engin altan tamer karakterini nasıl yorumlamış bana göre oldukça durağan oynamış gizemli adam ile kasıntı mimiksiz adam arasın da fark var ...
diğer baş rol elçin sangu'ya ait konu geregi az göründüğü role etkili bir giriş yaptı sonraki bölümler de aralarında uyum var mı net belli olur..
aynı bahtsızlığı yaşamış kız kardeş ile hizmetlinin serseri oğlu arasın da geçmesi muhtemel duygusal ilişki ve babanın evin diğer hizmetlisi ile kırıştırmasının ip uçları var ...yer seçimi ve alt mahzen ile ilgili mantığa ters uyumsuzluk var .. zaman için de olayların ayrıntısına göre yorumlanır ilk bölüm izlenme oaranı sınır da .. olay örgüsü izleyiciyi kendine çekerse yükselir ...izleyelim görelim tüm yapıma başarılar dilerim..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.