Çocukluk - beren bir süre ekranlarda olmamalı bence. berene bakınca kızım

Çocukluk Çocukluk
beren bir süre ekranlarda olmamalı bence. berene bakınca kızım dizisindeki öyküyü görebiliyorum sadece. bir de söyle bir durum var kızım dizisinde aşırı başarılıydı. ondan önceki dizilerdeki rollerine kıyasla öykü rolünü çok daha güzel yansıtmıştı ve açıkçası öyküyü seyirci de çok benimsemişti. bir süre kendini unutturmali
mesela kadin dizisindeki nisan da var dizide beren kadar başarılı değil ama kadin dizisinde başrol değildi dolayısıyla o oyuncunun nisan olup olmaması çok da umrumuzda değil. çünkü ztn başrol değildi. ve kimse nisani benimsemedi. yanı o oyuncu başka dizilerde oynasa çok da göze batmaz. zaten unutulmasına gerek yok hiç iz bırakmadı hafızalarda.
ama beren bu tarz dizilerde çok fazla başroldu. ve son dizi olan kızımda cok yetenekliydi. o diziden sonra tarzini falan degistirseydi mesela. ne bileyim saçlarını küt kessin filan. en azından bu dizi için. yakışır da. yanı sadece bir fikir.
dediğim gibi burcu özberk falan o da başka bir dizilerde oynadı elbette ama işte berenin durumu bu oyunculardan farklı. beren aynı tür rolleri yansıtıyor sürekli. ben şahsen berenden ziyade öyküyü görüyorum bakınca. dediğim gibi en azından tarzında bir değişiklik yapabilir. ya da dış görünüşünü değiştirmek istemiyorsa da farklı rolleri oynayabilir. tamam tabi ki ger oyuncunun belli yetenekleri var beren de acıklı dizilerdeki çocuk rolünde çok başarılı ama kendini geliştirebilir kısa sürede yetenekli zaten.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.