Çocuklar Duymasın - iyi akşamlar, öncelikle bu dizide yer alan ve yakın

Çocuklar Duymasın Çocuklar Duymasın
iyi akşamlar, öncelikle bu dizide yer alan ve yakın zamanda hayatını kaybeden vatan şaşmaz ' ın eşine, annesine ve yakınlarına allahtan sabırlar diliyorum.. allah mekanını cennet eylesin.
yıllar ne çabuk geçti ya, bu dizi çocukluğumun dizisi. şuan yayınlanıyor olduğunu görmek te çok mutlu ediyor beni.. o zmanlar hatırlıyorum da ailecek oturup izlediğimiz tek dizilerden biriydi. bizlere çok şey öğrettiği kesindi. ailenin ne kadar önemli olduğunu mesela..
bu dizide o kadr çok sevdiğim şey varki. öncelikle dizinin müziği.
🎶🎶aynı gemide yol alır
ayrı dümen tutarız bu evde
sır dolu şu halimiz oynatır bizi
hergün yeni bir oyun peşinde ahh
hergün yeni kurnazlık peşindee
aman şşt sakın kimse uyanmasın
gizlice ayrılalım çocuklar duymasın
aman şşt sakın kimse uyanmasın
gizlice ayrılalım çocuklar duymasınn şşt
dizi her başladığında, çalan bu müziği tekrar ederdim. sonra karakterler bir harika 👍
haluk: taş fırın erkeği olup, herşeye itiraz eder ama aynı zamanda eşi meltem ' in isteği her şeyi yapardı. ayrıca gönül ' ün eski eşi selami ' ye light erkek, şimdiki eşi tuna ' ya zero erkek ve gönül' e de " dominant teyze " diye hitap ederdi :))
havuç emre: garibim bütün dizi boyunca telefon al diye, kendini perişan ettiği halde bir türlü telefon alınmamıştı. ancak ilerleyen sezonlarda büyümüş halini görmüştük bu seferde tam tersi araba isteğinde bulunmuştu, sanırım bu da alınmamıştı. yazık be emre sana 😂😂
fısfıs ismail: kadınlara iyi görünmek için, her daim yanında fısfıs taşıyan ancak bir türlü sevgilisi olmayan, yalnız bir adam
hüseyin: çaylarrr ( aynı zamanda favori sözüm olur) diye bağırarak ortalığı yıkar geçer . yıllar geçmesine rağmen bir türlü çay borcunu ödeyememesi ile tarihe geçmeli bence :)) . onun yancısı şükrü ' ye " adamı hasta etme şükrü " diyerek sert çıkışması, yakup ' un kahvesine gidip " herkse benden çay " demesi ayrı bir güzel.
şükrü: ortamda olumsuz bir şey olduğunda, yancısı hüseyin ile birlikte duruma müdahale etmeye gidip " şu ve ya bu bizim işimiz " deyip, ancak bir türlü olayı çözemeden geri demesine ne demeli. bence alkışlanmalı 👏👏
zero tuna: panik atak yaşıyor olmalısın bence
orçun ve başak: küçükken " r" leri " v " diye söyleyerek ve sempatik tavırlarıyla, herkesin sevgisini kazanmıştı. ayrıca başak ile sürekli kavga etmedwn duramıyordu. şuan " teog sınavına " çalışmakla mesgul. ancak sadece başak ' ı çalışıyor olarak görebiliriz. çünkü orçun ' un aklı aşık olduğu kızda.
karakterler, benim için bunları ifade ediyor. ancak daha hatırlamadığım bir sürü karakter var yazmaya kalksam ooo işin altından kalkamam. bwnce bu filmin eski kadrosu da, yeni kadrosu da mükemmel. hem ele aldıkları konularda ders çıkartmak açısından iyi. şuan yayınlanan dizilere göre de gayet iyi izleniyor bence. artık dizlerin konu benzerliklerinden sıkılmıştık. bu dizi en azından farklılık yaratıyor.
daha önceden yazıcaktım ama, kısmet bugüneymiş :)))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.