Bu Şehir Arkandan Gelecek - 09-01-2017 23:22 arkadaşım daha önce ben de

Bu Şehir Arkandan Gelecek Bu Şehir Arkandan Gelecek
09-01-2017 23:22 arkadaşım daha önce ben de senin gibi leyla'nın dansını beğenmediğimi söylemiştim ve yorumum silinmişti. ve birini fazla sevdikleri zaman objektif olamıyorlar demek istemiştim fan tanımımla.
belki de saatlerce uğraştıkları (tek sahnede çekilmediği için bu yorumu gönül rahatlığı ile yapıyorum) dans performansı bence de çok başarısızdı, ben bir yetenek, olağanüstü bir çaba vs. göremedim. ben leyla'nın dansını beğenmediğimi yazmazdım buraya belki, ama performansını köpürtüp, çok başarılı bulduğunu söyleyenler olunca kendimi tutamadım, ve ben de fikrimi beyan ettim. ki bence bundan sonraki bölümlerde leyla'ya bir daha dans ettirmeyecekler, belki tek karelik bir görüntü olur ama en azından 1. bölümdeki kadar uzun olmaz.
leyla şanslı ve piyasada da arkası kollanıyor bence. iyi projelerde yer alıyor kabul, ama oyunculuğu hala çok yetersiz, en azından başrolü oynaması için. mesela ben tatlı intikamı sonradan seyrediyordum, ve leyla ile aşşenil hanım'ın sahnelerini mümkün olduğunca pas geçip izliyordum.
bu arada leyla'nın yerine gerçek dansçı, kerem'in yerine gerçek miço oynasın demek demogojinin dibi olmuş bence.

Oy Ver

6.5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.