Bizim Hikaye - gerçekten pes! hiç mi hapishanede nöbetçi yok mu? biraz

Bizim Hikaye Bizim Hikaye
gerçekten pes! hiç mi hapishanede nöbetçi yok mu? biraz gerçekçi olun! almanya' da olsun ve yahut her bir aşk ülkede olsun hiç bir adamda bıçak hapishanenin içinde gezmez. bıçak, silah, makaz ve diğer kezgin eşyalar hapise girmeden alıyorlar. inşallah barış'a birşey olmaz. dizi gerçekten güzel, ama çok erken bitti. haftaya inşallah uzun sürer. dün yine kötü bitti. haftaya düzelir! merve'yi, barış'ın babasını ve nihal'i hapise attın! artık yeter!! ne oluyorsa ya filiz'e, yada barış'a oluyor! yada filiz'in ailesine birşey oluyor. bir de fikri bey iyi oynuyor, ama yalan da iyi değil! gidip o yaşlı adama, yani hikmet'in dedesine doğrusunu söylesinler! hikmet'in dedesi filiz ve barış'a yardım etsin ve o yaşlı avukat da çok yardım etsin!
deliller minibollar bulsun! hani o ses kâyıtı? bulsunlar ve avukata versinler o da baş savcıya versin! zaaten metin büktel her dizide kötü rol oynuyor! iyi olmaya başlasın. almanya'dan özlem hanım!
ben mobile telefonumdan yazıyorum. onun için bazen yanlış yazmış olabilirim. benim diyorum ki, her hangi ülkede olursak, hapishanenin içinde sadece polislerde, komiserlerde, nöbetçilerde silah, kelepçe bulunur. bıçak her yerde yasak! herkes iyi oynuyor! yönetmen ne söylüyorsa onu yapıyorlar. selâm. özlem
kadınlar günü kutlu olsun! lüften, eher bir erkek hanımını dövüyorsa o hiç iyi değil ve kadınlar cezur ve yürekli olun. size hakaret yapanların inşallah aklı başına gelsinler ve kötü birşeyler yapmasınlar. kendinizi kötü insanlardan koruyun ve hiç taviz vermeyin. kendinizi koruyun! gizliden polise gidin, ama yalnız değil! iyi birisiyle gidin.
lüften benim yorumumu silmeyin! teşekkürler. özlem

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.