Bizim Hikaye - ben sanmıyorum barışın gideceğine. sadece tufan'a

Bizim Hikaye Bizim Hikaye
ben sanmıyorum barışın gideceğine. sadece tufan'a yardım etti. en son bölüm heyecanlıydı. kim kimi vurdu haftaya belli olacak. pis polis cemil bey. nasıl barış' ı gördüğü an hemen redetti tufan' a yardım etmeyi. zaaten cemil bey zorla aşk olmuyor. cemil bey sen en iyisi filiz'den ayrıl,filiz'e iyi gelmiyorsun. zaaten filiz cemil'i sevmiyor. çocukları kurtarmak için kâğıt üzere evlendi. filiz sen de artık barış'ı affet. barış iyi birisi, bilene dayısına maaş ve dayısının tornusuna çok yardım etmiş. galiba o zaman filiz fark etmiş barış'ın iyi birisi olduğu. polis cemil'i lütfen diziden attın ve annesi de tuaf, hiç beğenmedim cemil'in annesini. onu da diziden çıkartın. almanya'dan sarah
yeni fragman inşallah bugün çıkar!
ben bizim hikaye dizi yi çok seviyorum .
zaaten hazal kaya ve burak baş rol oyuncularıdır.
kiraz babasına en düşkün olan çocuk. böyle bir evde büyüdüğü için yaşından daha olgun olması beni pek şaşırtmıyor desem yalan olmaz.
fikret bildiğiniz haylaz erkek çocuğu. ilerleyen bölümlerde daha da haylazlaşır mı bekleyip göreceğiz. filiz biraz sakin olmalı herkese karşı.
fikret ve kiraz barış'ı çok seviyorlar. hemde barış çocuklarla çok ilgileniyor. cemil pilis hiç dedimi çocuklara, gel size yardım edeyim? kesinlikle hayır, ama filiz'i zorla kendi evine götüremez.
zaaten cemil'in annesi filiz 'i sevmiyor. cemil , cemili'in annesi ikisi de entrikalı ve gerçekten esas hayata aileler hiç karışmamaları lâzım.
hiç mi yorum yapan kişiler yok mu?
neden barış ceza evine girsin? birşey yapmadı ki.
niye barış'ı kötülüyorsunuz?
barış hep yardım eder ve hoş görülü bir insan.
barış filiz'e hiç vurmadı, ama filiz evet, hemde cemil'in yanında. insanda bir gurur olmalı.
sadece kaçmasın diye filiz 'in ellerini bağladı, ama yine açtı.
barış bey filiz'i ve kardeşlerini güzel bir yere götürsün.
tufan biliyor barış'ın iyi birisi olduğunu.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.