Bir Zamanlar Çukurova - mujganin ne gonahi var arkadaslar?! cok iyi , hanim bir

Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova
mujganin ne gonahi var arkadaslar?! cok iyi , hanim bir kiz, lotfan yilmazla kavossalar ve demir ve zoleiha ask olmali artik, ne boo ya, hep kavga, govensizlik, ihanet, zoleiha artik yilmazi keybettiyini anlamali ve onu rahat burakmali . demire de yaziklar olson. ono cok seviyourdum ama kutuye dondu, acimasiz bir adama dunostu, keske bu kadar aski zoleihadan direnmemeleidi ve onon ayagina dosmemeleydi...
demir gibi biri tarafindan sevilmak nekadar guzel bir sey, ama keske layek ola bilseler, zuleyha'nin mizmizlanmalari hepimizi biktirdi, iki arkegide hayatini altust ettigi, mujgana da uziyor, yeter artik, neden hep dizilari ozatmak istiyorsonoz?! iyi bir nokte de bitirin aski memnoe gibi, bo hikayeden cok daha iyi benzer dizilari oldu ve basardilar, demir iyi mi kutu mu?! yonetmen bence kendisi de bilmiyour ne yapmak istadigini! ama lotfan bu kadar yilmazi uzdonoz, sonra zuleyha ile evlendirip sanmayin iyi bir final olacagini!!!
bu diziye şu müşgan denen gelmeseydi daha iyiydi kim bunu getirmiş tadı kaçtı!!! bu ne demek, nasil buyle bir sey yaziyorsonoz??? lotfen kendinize gelin, mujgan gibi bir kiz kutu mu ve zuleyha gibi evli bir kadin iyi mi?? yilmazin ne gonahi var o zamanki zuleyha herkasa ono abisi olarak tanistirdi?! zuleyha kendisi yilmazin karisi guroyurdu ager asla ve asla demirin kadini olmazdi, yazik ya! hem yilmaza hem mujgana, hem demire, zuleyha tamamen suclu demiyourom ama buyuk gonahi kendisi yalan soylemekte yapti yilmazin hayatini yakti, simdide mujgana ve demire ozuyor, lotfen biraz mentekli dosunun, kendisi soyledi demire ben allah hozurunda yilmazin karisi oldum ozaman nasil kabul etti demirin koynona gidegegine?!!! yeter artik bitirin bu diziyi guzel bir nokte da va yilmaz v mujgana cok harika bir sehnede kavostoron ta mellat sevinsinlar!!!
ben irandan dizinizi izliyorum, sizi hep namosoyla duskun bir mellat bildim ve aska ve evliliye sayginizi hayrandim, turkan suraydan alyazmaliminizi severek izledim gac defa, ama bu dizi size gure iyi ve kulturlu mu gercekten?? ager zuleyha evlendi her ne olursa olsun o evliliye sadik kalmali, keske bi younetmende olsa ve gusterse ki bir kadin sedakati ve vefasiyla kutu bir arkege iyi yola ceviriyor ve insanlara zerrer vermasini engelliyor!!!

Oy Ver

5.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.