Bir Garip Aşk - selamlar sayfaların en bi güzeline, en bi masumuna, en bi

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
selamlar sayfaların en bi güzeline, en bi masumuna, en bi efsanesine. yine final artık başka bir dizi var bga saatinde:(en baştan geçen seneden başlamak istiyorum. bir garip aşk'ı veya herhangi bir diziyi izlemek aklımın ucunda bile yoktu. bollywood sevgimden dolayı küçük kardeşimin söylemesi üzerine açıp bir bakmak istedim. ne yalan söyleyeyim barun sobtiyi ilk gördüğümde başka bir oyuncu bulamamışlarmı ya demiştim içimden. sonra o beni kalbimden vuran repliği söyledi lavanyaya ' zamanımı harcayacak nadir insanlardansın' oldukça dahice bir replik bu. o ana kadar khushinin yüzünü bile görmemiştim sadece arnavdan etkilendim reklam girdi araya kanal değiştirdim ve unuttum diziyi. ertesi gün aynı saatlerde aklıma geldi bu dizi açtım tekrar bu sefer khushi ve halasıyla karşılaştım. khushinin deli deli hallerini görünce dedimki 'klişe hintler deli dolu bir kız ve o kıza tutulan karakter olarak kızla tamamen zıt olan adam' . ama izledikçe farkettimki bir garip aşk'ın diğer dizilerle alakası yokmuş. diziyi sevmeye başladığımda çok korkuyordum acaba yayından kaldırılırmı diye . çünkü bir garip aşktan önceki izlediğim ( unutulmaz , adını feriha koydum ve çalıkuşu) diziler reyting yüzünden erken final yapmıştılar yada başka nedenlerden finalleri hiç beklediğim gibi olmamıştı:( ama bir garip aşk'ın yayınlandığı kanalda günlük tv filmlerinden daha fazla reyting yapar bga ve kaldırmazlar herhalde diye izlemeye başladım. her geçen gün dahada bağlandım. en son ergenliğimde bir diziye bu kadar bağlandım herhalde. zaten ergenken kafayı dizilerle bozmuştum. sonra tuncay'ımı tanıyıp sevdikten sonra diziler anlamsız geldi bana. hiç dizi izlemez oldum ta ki bir garip aşk'a kadar. ve bu masalda bitti artık tv de izleyemeyeceğim bir garip aşk'ı. onları özlediğimde cd den 8 ci kez izlemeye başlayacağım tekrar. ama netten yada cd den izlemek tv den izlemek kadar zevk vermiyor. bir garip aşk izlerken annem genelde uyumuş oluyordu bu sene fakat uyumayıpta izlediği zamanlar her arnavı gördüğünde 'aynı arzu bu arnav' demesini özleyeceğim. ve gerçekten karakter olarak benim kopyam gibi olan arnavımı tv de izlemeyi çok özleyeceğim. (her ne kadar burada neşeli biri olsamda gerçek hayattaki arzu= arnav)
o öfke dolu bir adamın aynı zamanda bu kadar güzel seven birisi olduğunu tv'den izlemek zevkini çok çok özleyeceğim:) çok sevmek yetmez, mühim olan güzel sevmektir. arnav singh raizada ggüzel sevmenin karşılığı gibi bir adam. ben hiç bir dizide böylesine güzel seven karaktere rastlamadım:)
bundan sonrada göremeyiz herhalde...
bir garip aşka kadar benim dizilerde önceliğim hep senaryo olmuştu. bir diziyi sırf oyuncuyu seviyorum diye izlemem. şu an barun sobti ve sanaya irani aynı dizide rol alsınlar senaryosu umrumda olmaz. hatta tv de barunla sanayanın fotoğrafları yayınlansa bile bıkmadan izlerim. ne de olsa tuncaydan sonra en bağlaandığım şey bir garip aşk . ben zor bağlanırım ama bağladıysamda asla unutmam. yıllar geçer belki başka dizilerede benim dizim diye sahiplenirim ama bir garip aşk hep özel kalır:) arnav singh raizada'nın yerini hiç bir dizi karakteri tutamaz.
#buaşkbitmez#arshidaima
admin lütfen silme artık ya

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.