Bir Garip Aşk - günaydın kızlar ; gamzeciğim teşekkür ederim iyim

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
günaydın kızlar ; gamzeciğim teşekkür ederim iyim kızlarım da iyiler okulla ev arasında koşturuyorlar sen nasılsın??iyisindir inşallah? dün akşam uzunca yazdım malesef silinmiş. diğer ❤arshi ❤ canlar hepinizi 😍seviyorum.
berrak canım ismimle hitap edebilirsin. allah bağıslasın kızın daha bebekmiş. benim kızlar büyük, 9. ve 11. sınıfta gymnasiuma gidiyorlar. gurbette yaşamak fazlasıyla zor. ama allah izin verirse kurban bayramında türkiye'deyim.
iki yabancı dizisini ben de izledim. hoşuma gelince orjinalinden şimdilik 16. bölüme kadar baktım. sevebileceğim ikinci hint dizisi olur. "saracwatichandra
5. bölüm hint film cenneti "diye yazınca türkçe alt yazılı geliyor . bugünkü yeni bölüm başlangıcı sanırım orjinalinde 5.bölüme denk geldiği için öyle yazdım.
diğer sayfalarda aslı var mı bilmem ama "bir garip aşk "ın " yerine şimdiye kadar yayınlanan hint dizilerinden bir tanesini koyacaklarmış acaba doğru mu?
öyle olursa onları izlemem . hiç bir dizinin tekrarını izlemedim çünkü ama ♡bir garip aşk ♡ benim için vazgeçilmez 10 -20... kaç kez olursa olsun izlerim.
ben " tatlı bela" yayınlanır sanmıştım . yayınlanan hint dizilerinden sadece "sensiz olmazı " baktım. orada da sanaya irani olduğu için ve seslendirmesi "khushi ' nin sesi olduğu için izledim. şimdiye kadarki yayınlanan hint dizilerinin reytingleri "bir garip aşk " kadar yüksek olmadı. tekrarı bile onlardan yüksek. ❤ arnav & khushi ' yi ❤
çok seviyorum 😍
bu akşam babaanne geliyor . arnav ,khushi ' yi eve de getirdiydi her şey yoluna girdi derken shyam babaannene ye yalan yanlış şeyler anlatarak gelmesini sağlıyor . o yüzden de khushi ' ye kötü davranacak. hiç farketmez çünkü arnav hep khushi ' nin yanında olacak .

hayırlı cumalar 🌷 lmny * nuray
lütfen silmeyin bu sefer

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.