Bir Garip Aşk - evet kardeşim evleniyorlar ama arnav khushiye çok kötü

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
evet kardeşim evleniyorlar ama arnav khushiye çok kötü davranıyor.. ben aslında ilk bölümleri izlemedim.. lavanyanın gittiği bölümlerden başladım izleme.. aslında ilk bölümler çok sıkıcı gelmişti ondan izlemedim.. bide yalancı baharın etkisi vardı üzerimde.. sevmemiştim.. ya ben acayip sıkıldım bu bölümlerden.. ne zaman barışacaklar? arnav ne zaman anlayacak? yani uzun sürecekse ben o bölümleri brakayım.. izlemiyim yani.. çünkü çok sıkıldım artık.. yani shyamın oyunları arnavın önyargısı khushinin sakinliği sıkacak.. dram izlemek istemiyorum..
bu bölümde khushi nihayet öğrendi arnavın maksadını.. ve ilk defa "rabbave" bu kadar uzun seslendi.. hint şarkıları gerçekten çoj güzel.. tabi hepsi değil.. şu sıralar en çok "ab na ja" dinliyorum.. çevirisine baktım şarkının o kadar da derin manası yok aslında ama melodi süper.. bide "teri meri" güzel.. "hum tere bin" de çok güzel.. bir kaç tane var çok güzel.. "rabbave"de güzelmiş aslında..
bide barun sobti türkiyeye gelmiş geçen sene.. haksızlık ya vivian niye gelmiyo? aşk olsun kanal 7 :((
barunun yeni dizisi başlıyomuş.. adamı zaten beğenmiyorum bide yeni dizi için saç sakal .. hiç sevmedim.. en karizmatik olduğu dizi "bir garip aşk" ki orda bile beğenmiyorum..
evet kardeşim sanaya çok güzel canlandırmış.. çok başarılı.. kendisini ne kadar beğenmesem de oyunculuğu enfes.. hem duygusal hem deli..
ben bizim dizilerin entrikalarından bıktım diye hint dizisi izliim dedim de bunlar bizden beter.. çok abartı sahneler ve konular.. yani basit bi konuşmayı bile abartıyolar.. bide mantığa zıt bazı sahneler var.. sahne değil de hani senaryo bazen çok anlamsız çok mantıksız yerlere çekiliyo.. arnav khushi barışırsa izlerim anca.. bide biri 10 bölüm arnav kaçırılma bölümü olacak demiş.. 10 bölüm arshi yoksa saçma sapan sahneler izlemek istemem..

Oy Ver

5.5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.