Benim Adım Melek - yazmayim dedim ama gercekten sirf dizileri 2 sezon veya daha

Benim Adım Melek Benim Adım Melek
yazmayim dedim ama gercekten sirf dizileri 2 sezon veya daha fazla sürdürmek icin sacmaliklar üstüne sacmaliklar.
önce alpayin arkadasi nerden cikti.kadriye bebegini kullandi melegi suclamak icin.mahmut acaba ne zaman ögrenecek.mahmut melege destek cikarken.komik bir karakterken ne hale koydunuz.

defne yi neden bu kadar sacma bir karaktere büründürdünüz.resmen basta sevimsizdi.sonra annesine destek cikti.simdi ne o öyle funda abla funda abla.her dedigine saf saf inaniyo.bu kadar nefret ettirdiniz defne karakterinden.ya almanyadayken insan melek gibi anneyi birakip babasiyla gidermi öyle bir kadinin evine.bir anne kötude olsa babasinin annesine yaptiklarini nasil görmez.. bu ne ya.simdide surekli abla abla.onla gezmeler gülmeler.birazcik su fundada insanlik var zannettim.yokmus.fundanin ne yapmak istedigide belli degil.mahsusmu cocuklara iyi davraniyo.onlari istemiyodu.ne yspmaya calişiyo.gercrkten cikartin şunlari diziden.yada biraz passif birakin.hep kötuler kazsnmasin.
bir erkekde yillarca onu terk eden bi kadini beklemez.en bastada surekli bilet alip biletlerin yanmasi.gerci cok sey var ama neyse bu bir dizi.ama dizi melek ve cocuklariyla güzel.hep kötüler kazaniyo.bence melek hastaligi ve ailesi bir diziyi yüretmek icin yeterli.bir sezon yeterli.her dizi icin diyorum.
defne düzelmezse..

ve böyle şeyler devam ederse izlemicem.ayrica mitat hakkindan geliyordu bu alpayin.ne oldu.birde zaten otelleri falan yokmu karadaglarin zengin degillermi.bazen bunlari unutuyorlar gibi.

birde nehir erdogani her dizide niye kötu giydiriyorlar.guzelim oyuncuyu ne hale getiriyorlar.ömerin annesi ve babaannesinede giyimleri garip.düzeltilmeli.


su alpayin arkadasi kenanmi ne bide ogluyla hic alakasi yok.diziyi uzatmak icin gereksiz.mafyaya benzer biri gereksiz.cok sey var ama.artik kötü seneryolardan biktik.evet alpay gibileri cok.önce karisina deger vermeyen sonradan kadinla ugraşan.alpay fundaya davrandigin gibi birgunde karina davrandinmi.zaten cefayi ilk kadinlar sefayi ikinciler cekermiş.ama iyi örnek evlilikler yazin.millet zaten şiddete megimli.

dedigim gibi.melek hastaligi ve ailesi yeter bi dizi icin

Oy Ver

5.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.