Ateşböceği - dizi bu akşamki dans sahnesiyle zirve yaptı bence. ikinci

Ateşböceği Ateşböceği
dizi bu akşamki dans sahnesiyle zirve yaptı bence. ikinci bölümde barış'ın iç sesinden aslı'ya ilk görüşte aşık olduğunu öğrenmiştik. üçüncü bölümde aslı'yı teo'dan kıskanışına şahit olup, duygularının derinliği hakkında ufak bir ipucuna sahip olduk. ama altıncı bölümdeki dans sahnesi, aşk ateşinin yangına dönüştüğünü gösterdi.
duygularını hep kendi içlerinde yaşayıp, birbirlerine söyleyemeyişleri
duygularını hep kendi içlerinde yaşayıp, birbirlerine söyleyemeyişleri çok tatlı. seçkin özdemir mimiklerini çok iyi kullanıyor. nilay deniz de hızla öğreniyor.
zaten çift olarak elektrikleri tuttu. seçkin ö fanlarının onun yanına kimseyi yakıştıramamısını anlıyorum. ama nilay d de güzel ve yetenekli bir oyuncu. dahası bu role de yakıştı. ve gün geçtikçe daha fazla ısınıyor. dizi eğer kış sezonuna kalmayı başarırsa ( ki romantik komedi sevenler için çok iyi olur) poppy çiftlerimizden birisi olacaklar.
aslı rolüne daha güzel ve havalı bir kız isteyenler şunu anlamalılar ki, bu role güzelliğinden ziyade zekası ve karakteri ile parlayacak, kıskananlara "ne var bu şoför kızda" sorusunu sorduracak birisi
gerekiyordu. çok güzel bir oyuncu oynasaydı aslı rolünü, soru abes kaçacaktı. ve dizi de bu kadar akıl çelici olmayacaktı.
gerekiyordu. çok güzel bir oyuncu oynasaydı aslı rolünü, soru abes kaçacaktı. ve dizi de bu kadar akıl çelici olmayacaktı.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.