Arka Sokaklar - dizi iyice sapitti. aile bagi,ekip birligi,dostluk karseslik ve

Arka Sokaklar Arka Sokaklar
dizi iyice sapitti.
aile bagi,ekip birligi,dostluk karseslik ve en onemlisi insanligin oldugu bir diziydi karakterler iyiydi pislik yapmayacalarini bilirdik.her bolum 3-4 konu islenitdi ders verirdi evet sacma ve mantik hatalarinin oldugunu biliyoruk(her zaman degul)ama yinede aile gubi hissettirdiklwri icin onlari kendimiz gibi gordugumiz icin severek izlerdik.asjlari naif ve guzeldi ozledi
simdi hakan eskorun biriyle yatiyir ve gisterebiliuorsunuz hani hakan deli gibi askti ayline?hani cok seviyorfu?diyeceksiniz ki aylin gitti tamam ama bunu mu yapmasi gerekyodu bi cirba ic sonra...hakan karakeruni igtenclestirdiler.
pimat hamile duye sacma sapan bagutmasu va tamam hamile ama ali agzini avar bagitir guler bagurir insanin izleme hevesinij icine...elvan disli tatli ve iyi 1oyuncu ama pinar karqkteri yixunden ik tepki aliyor.
mesut yinr kendini sucluyir zaten bu ciflerren bu sezon fuzgun olan tek kadin karakter selin hersye ragmen sevdigi adamim yaninda vr onu suclamiyor ama selmes iliskiside sakiz gibi uzadikca uzuyot skiyir artik umarim mesut tekrar ivkiyr baslamaz bilfigim kadariyla bu final sezonu yani srlini gonderip baska biriyle yapmaxlar diye umuyirum insallah yanilmiyirumdur.
bude su yebi gelenler ikisine de hic isinamadim. cemalli surekli kahraman yapmalar girev yazmalar boyle mi sevecex bence itucu bi karalter su ezgi zaten resmen vinayete ortak oldu halem ekiple calisiuot notmalde ekipte 1saniyr tutmazlar torpilli mi acaba?
normalfe bahar karakterini hic sevmem halende sevmiyoruk ama bahar ezgiden bin kat iyidit benim icun.
zeliha evin akilli uslu kiziydi babasinim ornek evladiydi tekin ve metin ise yaramaz laf anlamzfi simdi metin sef oldu gitti tekin desen oyuncu babasinim dizinim dubimde zelis daha birkac gunfut tanifigi adama guvenip babasina guvenmeyio adamla yasiyor hatta birlikte oluyor
gercekten cok guzel ornwk oluyirsunuz(!)

Oy Ver

6.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.