Anne - iste bende onu soyluyorum.bu topluma sule karekteri gibi insan

Anne Anne
iste bende onu soyluyorum.bu topluma sule karekteri gibi insan yetistirmemek icin egitim inanc guzel program lar ve diziler lazim.her insan durduk yere suç islemez.bazi istisnalar haric.bizler bu duruma geldik.
sunuda unutmayin sule kotu birine katlanmiyor.sadece saplantili.tabiki hayatin daki bir cok olanlar var.ama bu onu savunulur duruma getiremez.tedavi olmasi lazim..
zeynebe gelince onuda savunmadim.oda saplantili.oda annesiz kalmis biri..
artik oyle diziler yapiliyorki ilk eşler ilk anneler kötüleniyor.ve insanlara kötü örnek oluyor.
bende diyorumki piskolojisi bozuk bir toplum haline geldik.boyle seyler yapmamak icin topluma duzgun cocuklar gencler katmak icin eski diziler program lar istiyoruz.hatta haberlerde program lar da gosterilen cinayetlere varana kadar sınır getirilmeli.cunku insanlari suca teşvik ediyor.tabiki bilincsizde kalinmamali.okullarda egitilmeli.hayattan dersler verilmeli.

22:48 yorumcu bende size tesekkur ederim destek oldugunuz icin.

eski den gunah tan suctan sakın mak kolaydi.şimdi ise günah işlemek suç işlemek kolay.cunku zina da sucta ulu orta yapiliyor.hersey normallesmis..gencler hic birseyden korkmaz oldu.ailelerse bugun cocugunun basina ne iş gelecek diye korkar oldu.bu devri birazda olsa degistirmek icin birilerinin el atmasi lazim.yonetmemlerdende ricam budur..
yorumu yayinlayin lutfen. saygilar..

birde sunada deginmek istedim şu evlilik programlari varki butun ahlaki degerleri cigniyor.ahlak bozucu ve gercekten bunlara sınır getirilmesi gerek.. insallah diyorum daha iyi bir gelecek için..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.