Anne - oncelikle cok izledigim bir dizi olmasa da.. bu dizideki anne cocugunu

Anne Anne
oncelikle cok izledigim bir dizi olmasa da.. bu dizideki anne cocugunu dovmuyor.. cocugunu posete koyup ölmesini bekliyor.ve cocugunu kemerle doven ve kendisini batakliga iten bi tipe saplantili.
boyle bir anne savunulamaz..
zeynep te saplantili olabilir. bir ikincisi bu dizi malesef bu devirde gercek hayatta da boyle seyler oluyor..
ne yazik ki genel anlamda soyluyorum artik eski diziler sevmeyi anlatan diziler program lar yok.ustelik her gordugunu yapmaya megimli, insan öldurmenin zina nin normallestigi bir toplum ve dunya olmusken.. artik bu topluma gencleri insanlari yeniden kazandirmak icin cinayetlere,cocuk istismarlarina ve bir suru sayamadigimiz suclara dur demek icin guzel program lar diziler istiyoruz..
cicek taksi.. baba bir masal anlatsana.. vs.. icinde zina nin bile bulunmadigi sevginin sayginin sevmenin oldugu diziler.. yorumu yayinlayin lutfen
birde unuttum bu dizideki sule karakteri mecburen katlanmiyor yasadiklarina.saplantili.. tabiki cok zor durumda olan mecburen kotu yola dusmus veya kotu birine cocuklari icin katlananlar var hayatta.ama cocuklari icin aglayip uzulun.ama boylede var malesef..
sule karekteri gibi
iste boyle olmamak sule karakteri gibi iyi anne babalar ve iyi cocuklar gencleri olmak icin egitim inanc guzel program lar. guzel diziler.. guzel seyler lazim... umuduyla

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.