Anne - bu bölümü hic begenmedim. zeynep e sinir oldum,bence melek e iyi bir

Anne Anne
bu bölümü hic begenmedim. zeynep e sinir oldum,bence melek e iyi bir anne olamiyacak. tamam sule den daha iyi. melek travma gecirmis,kizin gözleri önünde silahlar patlamis,yaralanan ölen olmus. zeynep tek bir kelime edip melek e sormuyor,kizi bir pskologa götüremiyor. böyle durumlarda cocukla konusmak gerek. belliki ve dogal olarak cocuk etkilenmis,bir catalin yere düsme sesinden bile rahatsiz oluyor.

dizilerde en izlemekten biktigim seylerden biride basrolde ki bir işi var ama o işe gittigini calistigini asla görmeyiz. zeynep icinde aynisi olmus.

yazik oldu babalarindan kalma evleri pisi pisine ucuza gitti,cahide bu konuda kizmakla hakli. ama sen birini evlatlik al sonra 25 sene sonra evlatligi iptal et benbu konuda hakli göremedim.

gönül hanima gelen kayinvalideside masallah nasil yemeden icmeden en önemlisi tuvalete bile gitmeden sandalye tepesinde kalabiliyor öyle? mantiksizligin dibi. sonra sen nasil bir babaannesin madem ogluna bu kadar düskündün oglundan bir parca olan torunun zeynep e neden sahip cikmadin?

ya gonca nin annesinin arabasiyla kaza yapmasina ne demeli? belli ki o cocukla aralarinda birsey olacak ama o gencin yaninda gonca abla gibi duruyor. cahide nin günlerce söförünü arayip sormamasi da baska bir sacmalik.

sule ayni sule gözünü actiginda ilk isi kizini sormak degilde sevgilisi cengiz i sormak oldu. zavalli cengiz e evini acan adam,böyle belali cengiz i hayatina sokmakla oda pisi pisine ölüverdi.
2:06 da yazan arkadas cahide zeynep e 200 bin lira vermemekle hakliydi. cünkü zeynep melek i yasal yollardan evlatlik alip cengiz e para vermiyor. o pislik adama hicbir en ufak garanti olmadan turna ya iyi baksinlar diye vermek istiyor. böyle bir sacmalik olabilir mi? cengiz in o parayi kumarda yemiyeceginin ne garantisi var? yada paraya alip kayiplara karismiyacaginin? akli basinda biri olsaydi zeynep turna yi siyah cöp posetine koyup ölüme terk eden cengiz e 1 tl bile vermezdi!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.