Anne - bu hastalıklı duygular içeren ve birde bunu topluma enjekte eden bir

Anne Anne
bu hastalıklı duygular içeren ve birde bunu topluma enjekte eden bir dizi
garabet!!! kadın kendisine yıllarca bakan besleyen insana domuz gibi davranan hastalıklı bir ruh hali sergileyen bir kişilik iken birden aynı kendi hayatında olduğu gibi bir başkasının cocugunu yasal olmayan yollarla evlat ediniyor ve senatyou yazan zihin bu sefer bu olaya ayrı bir pencereden bakıp birbirine asık olmuş bir kadın ve kucuk kız portresi çiziyor!!!
acaip garaip işler insaoglu kan bagı olan on dogurmus bakmış buyutmus bir insanı bir başkasına asla değişemez bir cocugu kotu bir aileden kurtarmak tabii ki insancadır ama o cocugu sokaktan bir kedi alır gibi sahiplenmek acaiptir bu cocugu kendiyle birlikte kimliksizliğe kaack yasamaya ve beraberinde getirdiği bir dolu yasam aksaklıklarına bilerek itelemek kendi yasamınıda tabii bu ciddi hastalikli bir durumdur!!!
ayrı bir pencereden toplumu kanun nizam düzen dışına itelemektir
bir köpek kedi almayla bir insan yavrusunu sahiplenmenin oyle ortadan bir sey olmadığını yaptırımları ve sorumlulukları olduğunu insanların bilmesini ve değer vermesini assagılayan bir yaklaşımdır
böyle garabet bir diziye çeki düzen vermeniz dileğiyle!!!é!é
bu konuda pek yakında dizi ile ilgili davalara umarım maruz kalmazsınız!!!
zira bir hastalıklı beyinde bu dizi ile yaratacağınız hastalıklı fikirlerle bir çocuk calındıgında bundan bifiil siz sormlu olacaksınız!!!
vicdaniniz varsa tabii bu diziye acilen bir ceki duzen verirsiniz

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.