Ah Kalbim - bence gayette mantıklı dizideki dublajı eleştirmek. birincisi bu

Ah Kalbim Ah Kalbim
bence gayette mantıklı dizideki dublajı eleştirmek. birincisi bu dizinin başrol karakterinin dublajı en çok sevilen hint dizisinde de başrolde kullanıldı. bga'daki shyamın dublajı ile yb'deki rk'in sesi aynıydı mesela ama shyam başrol değildi . ben farketmemişim bile rk'in dublajıyla shyaminkinin aynı olduğunu. böyle yan rollerdeki dublajlar göze batmıyor başka bir dizide başrol için kullanılabilinir ama en sevilen dizinin başrolünün dublajı bir diğer hint dizisinde daha başrolde kullanılınca göze batıyor! sensiz olmazda da paro'nun dublajıyla khushi'nin dublajı aynıydı ama o iki dizide de sanaya irani oynuyordu:) sanki sanaya irani'nin kendi sesi gibi kaldı o ses:) ve khushi'nin dublajıda sanaya irani için değilde başka bir dizide başrol oyuncusu için kullanılsa yine aynı şekilde yadırgardık:)
ikincisi. arnav'ın dublajındaki ses karakteristik özel bir ses. alışılagelmiş bir erkek sesi değil. değil bir başka hint dizisi. herhangi bir filmde bile o sesi duysak hemen arnav'ın dublajıda bu sesti diyoruz. tamam onların işi dublaj ,seslendirme ama başka bir karakterle özdeşleşmiş bir sesi başrol dublajında kullanmamalılardı. barun sobti türkiye'ye geldiğinde , stüdyo'ya arnav'ın sesi geliyor ...falan diye onu seslendiren adamı çağırmışlardı ve istek üzerine "bu ne?" demesini istediler adamdan. hal böyleyken kanal7 o sesin sahibini bile arnav'ın sesi diye tanıtmışken, aynı sesin başka dizide başrolde kullanılmasını istemememiz normal!:)

ah kalbim'e gelirsek. dizi ilgimi çekmeye başladı:) abhi'nin pragyaya saçma tuzaklar( meyvesuyuna içki karıştırmak gibi) kurmasına kızsamda arada bir pragyaya değer verdiğini belli ediyor:) abhi'nin pragya'ya kör kütük aşık olacağı bölümleri iple çekiyorum. sanmıyorum ama inşallah pragya abhi'nin ona yaptıklarını sonradan burnundan fitil fitil getirir:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.