Acil Aşk Aranıyor - evet dizi çok güzel sana katılıyorum. sinan nisanın

Acil Aşk Aranıyor Acil Aşk Aranıyor
evet dizi çok güzel sana katılıyorum. sinan nisanın birbirlerine hitapları da gerçekten çok hoş.bebeğim sevgilim diye çok hoş insan izlerken çok keyifalıyor.insallah bu yorumları dizinin editörü senaristi kostüm sorumlusu da okuyordur.eleştirileri dikkate alıyorlardır.nisan sonuçta tıp okumuş bir kız bu kadar saf olur mu yani.
sakar insanları çevremizde görüyoruz bu derece bir sakarlık hiç görmedim ben.yani tamam dizinin türü komedi ama bu sakarlıklar artık güldürmüyor sıkıyor.nisan gayet güzel yardımsever sevimli bir kız ama bu yönleri kayboldu gitti sakarlı sakarlı sakarlık.sürekli kayınvalidesi aşağılıyor e bir başrol ouyncusu da bu kadar aşağılanmaz ki .ben duygu yetiş hayranıyım valla güzelim kız kostüm sorumlusu kimse artık çok berbat giydiriliyor.vücudu güzel kendi güzel yüzü güzel.neden daha cazibeli daha albenili giydirmiyorlar anlamıyorum.makyajsız da güzel ama makyj yapılsa o diz altı çorapları kesinlikle giydirilmese bacakları gayet güzel neyi kapatıyorlar ki.sakarlıklar minimuma indirilse aptallıklara son verilse dizi daha zevkle izlenir bence.
evet yine sana katılıyorum dizi yayından kalkarsa ben de çok üzülürüm.ben dizinin sadık izleyicisiyim valla ben bile bu abartılı sakarlıklar yüzünden izlerken sıkılıyorum. reytinglerde bukadar gerileme beni de üzüyor.inşallah yayından kalkmaz dizmiz.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.